Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejőjjek a nővel vagy túl nagy a
korkülönbség közöttünk?
Figyelt kérdés
Megismertem a badoon egy 43 éves nőt, nyitott az irányomba. Nem tudom lehet-e értelmezhető és komoly mély kapcsolat köztünk. Én 34 éves férfi vagyok, fiatalabb nőt gondolnék magamnak de nem sikerült, ezért gondoltam bővítem a korosztályt és összejött vele az ismerkedés.
Szexuálisan vonz a nő viszont a párkapcsolattól félek és nem tudom... viszont lefeküdnék vele...
Mit gondoltok, hogyan mondjam el neki őszintén milyen érzések vannak bennem...
Úgy ahogy itt elmondtad 🤷♂️ beszéljétek meg hogy miben lenne benne.
2020. dec. 29. 15:56
2/11 anonim válasza:
Egy 43 éves nő tippem szerint komoly kapcsolat reményében van ott ami gondolom az adatlapján is ott van. Szóval nem kéne taplónak lenned csak mert a himbi limbid fusztrál.
2020. dec. 29. 15:56
3/11 anonim válasza:
Szóval te vallottad be hogy a szex érdekel és nem a párkapcsolat a soraid között akkor keress olyat akit szintén csak a szex érdekel de ne bántsd meg ezt a nőt hanem hagyd hogy találjon magának olyat aki komolyan veszi!
2020. dec. 29. 15:59
4/11 anonim válasza:
Ez lehet normális kapcsolat
2020. dec. 29. 16:04
5/11 A kérdező kommentje:
Nem szándékom megbántai és az idejét rabolni. Nem akarom, hogy sérüljön. Ezért szeretném megbeszélni vele a dolgokat, hogy a minden a hejére kerüljön.
2020. dec. 29. 16:40
6/11 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert részben bizonytalan vagyok. Gondoltam kérek itt véleményt és tanácsot.
2020. dec. 29. 16:41
7/11 anonim válasza:
nyugodtan kérdezd meg. Kár itt az időt vesztegetni:)
2020. dec. 29. 16:47
8/11 anonim válasza:
Valószínű ő is a mesebeli herceget várja, mint minden nő, a saját korosztályában vagy idősebb pasi képében. Mivel erre esélye sincs - mert a hercegek foglaltak- nyitott a fitalabbakra is. Én is így voltam, de eszem ágában se volt komoly kapcsolatban gondolkozni 10 évvel fiatalabbal. Csak szexet akartam tőle.
Most már nem akarok azt se, szóval nem kérek privátot.
2020. dec. 29. 16:56
9/11 anonim válasza:
Én nem egy párt ismerek, ahol 7-10 év van a nő javára, mégis évek óta jól megvannak, szóval ez nem ezen múlik. Neked kell eldönteni, hogy akarsz-e komoly kapcsolatot, vagy sem. Amúgy egy korodbeli/fiatalabb nőnél ugyanígy felmerülne a kérdés. Ha úgy érzed, működhet, vágj bele, de ne hülyítsd, ha csak szexet akarsz, már az elején tisztázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!