Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele, ha nem igazán van semmije?
Pontosan, nem szoktam ezt írni, de pont ez a kérdés kamukérdés.:D
Látszik, hogy provokatív. Ráadásul itt van valaki, aki állandóna ezeket a "nettó/500/600-8000/1m thrilliárd elég egy ilyen nőhöz"? típusú kérdéseket teszi fel. :D
Szerintem ez is ugyanaz a barlanglakó, csak megfordította a kérdést, és lányként írta ki.
23
Az azt jelentené viszont, hogy egyszerre fogyatékos és életképtelen is a kérdező, ne haragudj. Nem tudom melyik jobb. :D
3!
Melyik gyar a tietek, a Bosch? :D elajulok
"Szóval csak az vitte valamire, akinek gyára van"
Az a kozvagyont vitte valamire (haza) a privatizacio idejen :)
38F incel
Szerintem a kérdező maga Willi Wonka és az övé a csokigyár.
Kösz a troll kérdésért, most munkában egész nap ez megy majd a fejemben.
Középkorú gyárral gépjárművel nagy házzal rendelkező úr keres fiatal hölgyet, model alkattal és hasonló paraméterekkel.
Jelszó vittem valamire :*
🤣🤣🤣
Sztem jo srac!
Anyagiak atlagon feluliek
Fizuja atlagon feluli
Nezz magadba hogy sajat fizubol neked mid van olyan amig nem anyu apu vett es tart fenn
Te fizeted a benzint es a karbantartast is a mindent is.
500k sokmindenre eleg!
Egyebkent egyutt sem nelkuloznetek hiszen tamogatna ket csalad megha az egyik kevesbe szamitana eronek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!