Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejöjjek vele, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek vele, ha nem igazán van semmije?

Figyelt kérdés
Biztos állása, közepesen jó szakmája van, bevétele nettó 500 körül lehet, otthonról dolgozik. 45m2-es lakása ami kicsi egy családnak, bár még áthidalható, mert max. lakhatunk nálam. Kocsija nincs, jogsija van. Kedves srácról van szó, amolyan apuka-típus. Szüleim lebeszélnek róla, mondván nem vitte semmire és már 34 éves. Ő azt mondja, amije van azért ő dolgozott, otthonról nem támogatták. Én nem tudom ezt megítélni, csak 25/l vagyok. Egyébként nagyon jól megvagyunk és meg tudnám szeretni.

2022. jún. 14. 20:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%

25l vagy, és lakhattok nálad? Biztos te is a két kezeddel dolgoztál meg a lakásodért.

Tudod akit a szüleid el tudnának képzelni hozzád, az nagy valószínűséggel nem téged keres. Aki szerintük is vitte valamire, az olyan nőt (és nem lányt) keres maga mellé, aki két lábbal áll a földön, akinek van fogalma az életről.

Az a helyzet, hogy neked fogalmad sincs, honnan, milyen családból jön egy átlag ember. Igenis becsülendő, hogy támogatás nélkül eljutott idáig.

Egy embernek amúgy nem is kell nagyobb lakás, autó se feltétlenül. Mi a párommal szintén nagyon jó anyagi körülmények között élünk, 70 m2-es kis házban és nincs autónk. Egyszerűen elég, amink van, inkább félretesszük a pénzt.

25 évesen már nem a szüleidtől kéne megkérdezni, hogy kivel létesíts kapcsolatot. Vedd kezedbe a saját életed, ezt a pasit meg inkább hagyd meg olyan nőnek, aki értékelni tudja.

2022. jún. 14. 21:34
 12/31 anonim ***** válasza:
95%

Ha nő vagy nem a szüleid fogják eldönteni hogy kivsl jöjj össze vagy sem.

Sok olyan kapcsolat van ám ahol élén áll a lóvé de a kanál megáll a levegőben ..

2022. jún. 14. 21:36
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

Ez vagyok én pár év múlva, mint incel.

#leavethewest

2022. jún. 14. 21:40
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
Szegény férfi életét ne tedd tönkre.
2022. jún. 14. 21:41
 15/31 anonim ***** válasza:
94%

Lehet fel kéne vetned neki hogy vagy összeszedi magát és lesz egy gyára vagy sajnos nem alacsonyodhatsz le egy nincstelen senkihez, raadásul a szüleid is megmondták.

Anyám 🤣🤣🤣

2022. jún. 14. 21:44
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

"Nekünk gyárunk van, nem igazán nélkülözünk."

Mármint neked és kinek van gyára? Vagy csak a szüleidnek? Ahhoz mi közöd van, hogy a sajátodnak nevezed?

Te mit értél el önerőből eddig?

2022. jún. 14. 21:52
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ne jöjj vele össze.

Semmiképpen.

Ne tedd tönkre az életét.

Szegény srác.

Remélem rájön, hogy te hogy vélekedsz róla, és kidob de nagyon hamar.

Márpedig rá fog jönni. A szüleid majd éreztetik vele. De rólad is lesüt majd hogy lenézed.

2022. jún. 14. 21:54
 18/31 anonim ***** válasza:
95%

Elég szomorú, hogy 25 évesen "Én nem tudom ezt megítélni" hogy jó helyzetben van e vagy sem.

Az is szomorú, hogy felnőtt emberként a szüleid döntenek a magánéletedről és nem te magad.

2022. jún. 14. 21:57
 19/31 anonim ***** válasza:
95%

17-es vagyok. Röhögnék, ha 10 év múlva többre viszi mint szüleid vitték, téged pedig rég dobott.

Mert ha ennyi idősen saját erejéből sikerült összehoznia amit írtál, nem lesz templom egere az tuti.

2022. jún. 14. 21:57
 20/31 anonim ***** válasza:
86%
Én megértem a szülők reakcióját is. Szerintem sem illetek össze. Egyrészt a nagy korkülönbség miatt. Egy 34 éves férfi (jó esetben) máshol tart már fejben, mint egy 25 éves lány. Még akkor is, ha érettnek gondolod magad. Másrészt teljesen más közegben nőttetek fel, máshogy szocializálódtál. Gondolom szimpatikus a pasi és nem találtál jobbat, ezért jöhet szóba. De hosszútávon általában az anyagiak, a közös múlt, környezet, értékrend tart össze két embert, nem a rózsaszín köd. Te is érzed ezt belül, különben fel se tetted volna a kérdést. Keress egy magadhoz hasonlót.
2022. jún. 14. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!