Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele, ha nem igazán van semmije?
Nekünk gyárunk van, nem igazán nélkülözünk.
Normális válaszokat kérnék...
"Én nem tudom ezt megítélni, csak 25/l vagyok"
Ez tetszik. Én meg 25/N vagyok. 😂 Jól van, hát nem sok agy jutott neked de azért ne keseredj el, biztos van valami amiben jó vagy.
Bár erősen kamu szagú provokáció a kérdés.
Szóval csak az vitte valamire, akinek gyára van..
Te beleszülettél a jóba, szóval te se vitted semmire.. max a szüleid lévén nem nélkülözöl.
Nem fizikai értékek alapján választunk szerelmet! 25 éves vagy “lakhatunk nálam”… Gyanítom te teljesen más élethelyzetbe vagy mint amibe ő van vagy volt. Szerintem korrekt fizetése van ahhoz képest. Önálló, fenntartja magát. Nem mindenki teheti meg hogy saját lakása legyen, főleg most mikor egekben az ingatlanárak. A környezetemben akiknek saját házuk/lakásuk van vagy örökölték vagy hitel vagy a gyerekek után igényelhető hitel. Van akinek össze jön úgy hogy magának teremti meg de ez is inkább férfiakra jellemző. Nulla nő ismerősömnek van önerejéből saját háza.
Tudod egy igazi párkapcsolatban EGYÜTT is lehet haladni az életben, építkezni és megdolgozni a szebb jövőért…
Felejtsd el, nem illetek össze.
Kíváncsi lennék, hogy neked mid van, amit nem a szüleid tettek alád!
Ha az a kivetnivalód (vagy csak a szüleidé), hogy nem igazán van semmije, akkor miért akarsz mégis összejönni vele? A jó személyisége miatt? Akkor mégiscsak van valamije. Nem?!
Amúgy mi az, hogy nem igazán van semmije? A leírtak alapján szerintem tök jól megvan a lakásában, kényelmesen dolgozik és a fizuja sem rossz. Hogy miért nincs ennél több "valamije"? Talán, mert nincs is rá szüksége.
Meg mi az, hogy a szüleid szerint nem vitte semmire? Minden 34 éves férfinek csilliárdos vezérigazgatónak kéne lennie?! (De akkor csak a fiatalabbak dolgoznának?! Össze is omlana a gazdaság.)
Amúgy meg lehet, hogy azért tűnik "szűkölködőnek" (már ha annak tűnik), mert a fizetésének egy részét elrakja későbbre. De ezt nem szokták az emberek reklámozni. (Nem jöttél vele össze, így miért is mondaná el?)
És végezetül, valamiért soha nem tartottam jogosnak, hogy a szülők döntsék el, hogy te kivel "AKARSZ" összejönni. Az addig oké, hogy elmondják a véleményüket (már ha személyesen is találkoztak a sráccal), csak nekik nincs olyan rálátásuk, mint amilyen neked lehetne... :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!