Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jövőben elképzelhető, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jövőben elképzelhető, hogy Magyarországon az incel-feminista összecsapások mindennapossá válnak a fizikai térben is?

Figyelt kérdés

Engem a 2016-os amerikai állapotokra emlékeztet a jelenlegi helyzet. Akkor a szélsőséges balliberálisok és a Trumpot támogató konzervatívok még csak Twitteren estek egymásnak napi szinten, aztán idővel elfajult a helyzet és polgárháborús állapot alakult ki (ld. BLM vs. antifa és egyebek), ami a mai napig tart.

Hasonló feszültségeket látok jelenleg Magyarországon is, elég megnézni a közösségi oldalakat, vagy az itteni heves vitákat és a mocskolódást. Elképzelhető, hogy ez a Fideszes vidék vs. balliberális Budapest, és ezzel párhuzamosan az incel-feminista ellentét kiéleződik, és rövidesen például az incelek rendszeresen összeverekednek majd a feministákkal az utcákon?

#válság #feszültség #polgárháború #incel #párkapcsolati piac válsága #feminzmus
2022. jún. 14. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:
Sivalkodjatok csak. Én már csak egy kávét kérek.
2022. jún. 25. 11:57
 72/80 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, sivalkodtok ketten a tükörben? 🤡
2022. jún. 25. 11:59
 73/80 A kérdező kommentje:
2022. jún. 25. 15:55
 74/80 A kérdező kommentje:
Nem tesz jót ez a sivalkodás nektek... :(
2022. jún. 25. 15:55
 75/80 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy neked, hogy hogy néznek ki a nők? Neked úgysem jut...
2022. jún. 25. 16:06
 76/80 A kérdező kommentje:
Én csak aggódom, mert egy beteg ideológia nők millióit teszi tönkre és amortizálja mentálisan és egy idő után fizikailag is. Szomorú ezt látni.
2022. jún. 25. 17:42
 77/80 anonim ***** válasza:
95%
#76 hát ami engem illet, én úgy érzem cselédként és háztartási robotként, a földet túrva és egy ócska alak boxzsákjaként amortizálódnék le, de ahogy gondolod 🤡🤦 Na akkor nem néznék ki úgy 40 felett mint most az tuti.
2022. jún. 25. 17:59
 78/80 anonim ***** válasza:
91%

Akkora egy rakás szerencsétlenség vagy.

[link]

Itt egy másik kép ugyanarról az eseményről. Mindenkiről készül egy-két előnytelen szögből kép. Kétlem, hogy rólad csak előnyös képek készültek volna😂😂

2022. jún. 25. 18:01
 79/80 anonim ***** válasza:
100%
Szempilla azért rasztába van rakva :D
2022. jún. 26. 04:46
 80/80 anonim ***** válasza:
94%
Az Emma Watson-os képen szakadok... nem az a különbség a két kép között, hogy az elsőn nem volt feminista, a másodikon meg igen, hanem min. 5-10 év különbség (és igen, aki nem plasztikázza magát nőként, azon látszik az idő múlása... férfiakon is!), és az elsőn 600 kiló filter és photoshop.
2022. jún. 26. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!