Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jövőben elképzelhető, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jövőben elképzelhető, hogy Magyarországon az incel-feminista összecsapások mindennapossá válnak a fizikai térben is?

Figyelt kérdés

Engem a 2016-os amerikai állapotokra emlékeztet a jelenlegi helyzet. Akkor a szélsőséges balliberálisok és a Trumpot támogató konzervatívok még csak Twitteren estek egymásnak napi szinten, aztán idővel elfajult a helyzet és polgárháborús állapot alakult ki (ld. BLM vs. antifa és egyebek), ami a mai napig tart.

Hasonló feszültségeket látok jelenleg Magyarországon is, elég megnézni a közösségi oldalakat, vagy az itteni heves vitákat és a mocskolódást. Elképzelhető, hogy ez a Fideszes vidék vs. balliberális Budapest, és ezzel párhuzamosan az incel-feminista ellentét kiéleződik, és rövidesen például az incelek rendszeresen összeverekednek majd a feministákkal az utcákon?

#válság #feszültség #polgárháború #incel #párkapcsolati piac válsága #feminzmus
2022. jún. 14. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
81%

18

Akkor senki nem megy a metaverzumba, ennyi...végülis kötelező nem lesz.

2022. jún. 14. 13:44
 22/80 anonim ***** válasza:
86%
Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória már élvezhetetlen az ilyen agyatlanok miatt.
2022. jún. 14. 14:01
 23/80 anonim ***** válasza:
3%
A való életben az oofy doofy non bináris pitiző/nyalizó gay bestie megy jól. A FÉRFI ebből a rendszerből kiszorul, így marad neki az online világ, ahol vagy a még mindig menő Chad kinézettel húzza be a nőket, vagy incel lesz egy idő után.
2022. jún. 14. 14:25
 24/80 anonim ***** válasza:
4%
Miért lenne? A feministák fen hordják az orrúkat. Nem ülnek le egy asztalhoz olyannal mást gondol mint ők. Nehogy véletlenül elveszítsenek egy vitát bárkivel.
2022. jún. 14. 14:29
 25/80 anonim ***** válasza:
67%

23

A férfiak még mindig menőek... Persze a hisztis incelek ezt honnan is tudhatnák??

2022. jún. 14. 14:30
 26/80 anonim ***** válasza:
86%
Nem feminista nők sem ülnének le olyannal, aki meg akarja őket erőszakolni. De még normális férfiak sem.
2022. jún. 14. 14:46
 27/80 anonim ***** válasza:
28%

Nem lesz ilyen...még külföldön is a legtöbb incel fórum anonim, tehát a sorstársaik előtt se vállalják magukat. Szóval nem is fognak kimenni az utcára, pláne nem verekedni.

"gyakorin meg az incelkérdések száma."

Amiknek ki tudja, mennyi része szimpla trollkodás. Régen én is sok kérdést írtam ki unalomból, de manapság már nem (pedig nem vagyok incel). Sőt, olyan felhasználóval is beszéltem privátban, aki bevallotta hogy csak polgárpukkasztás céljából írta ki az adott kérdést.

Tehát nem kell olyan véresen komolyan venni, amit itt az oldalon lát az ember. Jó, lehet vannak itt valódi incelek is, de nem olyan sok mint elsőnek látszik.

2022. jún. 14. 14:49
 28/80 anonim ***** válasza:
82%

Magyarországon azt sem tudják az emberek, kik azok az incelek. Itt gyakorin van pár emlebeteg, meg pár troll, aki csak hergel, de maga sem gondolja komolyan amiket leír. És ennyi.

Nem tudom más közösségi oldalakon mit látsz, én inceleket nem.

2022. jún. 14. 15:08
 29/80 anonim ***** válasza:
33%

#9; 10

Ha hiszitek, ha nem, a feminizmusnak valóban létezik egy ellentábora is, méghozzá a nők oldaláról markánsabban. A Facebookon több ilyen csoport is van (Women Against Feminism), de azóta ezek 10+ ezres tagszámra redukálódtak (igaz, a feminizmus-párti facebook csoportok még kisebbek). Fogalmam sincs, hova tűnt két, hatalmas létszámú Facebook csoport: pár éve létezett két, több milliós tagszámú angol nyelvű FB csoport (Nők a feminizmus ellen vs. Nők a feminizmus mellett). A pláne az volt, hogy mindkét csoport azonos méretű volt, méghozzá milliós méretűek, pont ugyanannyi taggal. És nem privát csoportok voltak, így folyton figyeltem is a posztjaikat. A Nők a feminizmus ellen csoportba folyton olyan képeket posztoltak ki nők, hogy a férjeiket megrágalmazták más nők, és a bíróság elmarasztalta őket ok nélkül, rosszabb esetben börtönben kötöttek ki a férjeik, így ők is áldozatnak tekintették magukat. A Google ma is tele van ilyen képekkel, ha beírjátok, hogy Women against feminism. Szóval úgy tűnik, a Facebook lelőtte mindkét csoportot, azóta csak pár ezresek/tízezres számúak vannak. Ha szerencsém lesz, találok az ősrégi gépemen képernyőfotókat róluk, főleg a tagszámról ;)

Illetve vannak konzervatívabb irányzatai is a feminizmusnak, például Feminists for Life vagy Pro-Life Feminism (ami a magzatot is élőlénynek tekinti). Nyugaton, főleg Amerikában már megjelent a mai feminizmus ellentrendje is, akik szembehelyezkednek a mai feminizmussal, és az eredeti szellemiségét követelik vissza a mozgalomnak.

Én mellesleg kevésbé értek a témához, csak ismeretterjesztő céllal írtam, hogy nagyon is sok nő létezik, akik úgy érzik, hogy (például a férjük elmarasztalása miatt) a feminizmus áldozatai lettek, ezért feminizmus-ellenesek lettek, vagy új, konzervatívabb feminista irányzatokat hoztak létre.

2022. jún. 14. 15:21
 30/80 anonim ***** válasza:
38%
29 vagyok még: Nem akarok hülyeséget mondani, de nagyon úgy rémlik, hogy a két ellen-Facebook csoport (Women Against Feminism vs. Women Pro Feminism) 4,5-4,5 milliós nyílt csoportok voltak, bárki korlátozás nélkül beléphetett. 2015-16 körül még léteztek, az fix. Akkoriban nézegettem őket.
2022. jún. 14. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!