Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jövőben elképzelhető, hogy Magyarországon az incel-feminista összecsapások mindennapossá válnak a fizikai térben is?
Engem a 2016-os amerikai állapotokra emlékeztet a jelenlegi helyzet. Akkor a szélsőséges balliberálisok és a Trumpot támogató konzervatívok még csak Twitteren estek egymásnak napi szinten, aztán idővel elfajult a helyzet és polgárháborús állapot alakult ki (ld. BLM vs. antifa és egyebek), ami a mai napig tart.
Hasonló feszültségeket látok jelenleg Magyarországon is, elég megnézni a közösségi oldalakat, vagy az itteni heves vitákat és a mocskolódást. Elképzelhető, hogy ez a Fideszes vidék vs. balliberális Budapest, és ezzel párhuzamosan az incel-feminista ellentét kiéleződik, és rövidesen például az incelek rendszeresen összeverekednek majd a feministákkal az utcákon?
58. A következő kérdésem van: Biztos jó az, ha egy ilyen szélsőségesen konformista, kirekesztő társadalomban élünk, és ezt fogadjuk el normálisnak? Ebből az következik, hogy számoljuk fel a szubkultúrákat és mindenki legyen ugyanolyan. Én értem, hogy a genderkurzusról nézve ez szépen hangzik, viszont tökéletesen irreális és természetellenes, meg lehet nézni, hogy a végletesen egalitárius rendszerek hogyan végződtek egytől egyig.
Furcsa, hogy a feministák ezzel jönnek, és kiabálják, hogy NE LEGYÉL SZÉLSŐSÉGES!!!4, amikor 1) ti is legalább ugyanennyire szélsőségesek vagytok 2) elvileg ti hirdetitek azt is, hogy a diverzitás és a sokszínűség mennyire jó. Akkor ez is csak egy hazugság, ami jól hangzik, de semmi nincs mögötte?
59. Ez nagyon jól hangzik, de te is pontosan tudod, hogy te kivétel vagy és valójában nagyon kevesen tudnak ekkora hátrányból (mert sajnos amiket felsoroltál, ez mind mind hátrány) akármit elérni, úgyhogy benned biztos van valami, amivel kompenzálod ezeket. Én pontosan tudom, engem hasonló paraméterekkel (vékony és alacsony vagyok, szoc. fóbiám van, utálom a nagyobb társaságokat stb.) kinéznek mindenhonnan és lúzerként kezelnek. Ez van, neked bejött, de én inkább a #60-assal értek egyet, mert hasonló tapasztalataim vannak.
Nem baj, most jól odavágtak a feministáknak, ez csak tovább fokozza a feszültségeket, ami a mi ügyünk szempontjából jó.
Apropó, hímsoviniszta alkotmánybíró:
:DDDDDDDDDDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!