Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jövőben elképzelhető, hogy Magyarországon az incel-feminista összecsapások mindennapossá válnak a fizikai térben is?
Engem a 2016-os amerikai állapotokra emlékeztet a jelenlegi helyzet. Akkor a szélsőséges balliberálisok és a Trumpot támogató konzervatívok még csak Twitteren estek egymásnak napi szinten, aztán idővel elfajult a helyzet és polgárháborús állapot alakult ki (ld. BLM vs. antifa és egyebek), ami a mai napig tart.
Hasonló feszültségeket látok jelenleg Magyarországon is, elég megnézni a közösségi oldalakat, vagy az itteni heves vitákat és a mocskolódást. Elképzelhető, hogy ez a Fideszes vidék vs. balliberális Budapest, és ezzel párhuzamosan az incel-feminista ellentét kiéleződik, és rövidesen például az incelek rendszeresen összeverekednek majd a feministákkal az utcákon?
"Az örökös magányt te választod."
Bizonyos nők helyett igen
"Simán nyaralni is mentem egyedül, külföldre. Túráztam Albániában tök egyedül, és nagyon jó volt."
MINDIG egyedül nyaraltam
Sokat túráztam és manapság is rendszeresen, de mindig egyedül
Valamennyire jó tud lenni, de soha semmilyen boldogságot nem lehet elérni így. Legalábbis egészséges lelkülettel biztosan
"Továbbra sem értem, hogy a szexhiány és a magány közé miért teszünk egyenlőségjelet..."
Mondjuk azért mert itt egyesek egészséges férfiemberek.
Persze az egyenlőségjel az túlzás, nem tenném azt én sem, de erősen összefüggenek. Egy férfinak szüksége van szexre is, amit pár híján nem képes kiélni.
A magány és szexhiány egyszerre kínozza az embert
#46 Ezt már párszor megmagyaráztam itt másoknak is, biztosra veheted, hogy az ismerőseid között is vannak incelek. Nyilván nem sokan fogják a nézeteiket terjeszteni amíg nincs értelme vagy nem muszáj, de elég, ha valaki visszahúzódóbb, esetleg nem annyira társaságkedvelő, átlaghoz közeli kinézetű vagy az alatti, kopaszodik, dagadt vagy ronda arca van, ma már ezek közül néhány is elég ahhoz, hogy valaki láthatatlanná váljon a nők előtt.
"Aki képtelen az épp aktuális értékek szerint létezni az a társadalom peremére szorul, az emberek (nők) elkerülik."
Hát, ha csak a konformista, megalkuvó embereket nem kerülik a nők, akkor itt valami nagyon nincs rendben.
" Egy elég szélsőséges világ és értékrendszer ami kirajzolódik a mondandódból. Miért éri meg ragaszkodni hozzá? "
Mert ezt gondolom a világról, a tapasztalataim pedig engem igazolnak, és nem fogom senkinek megjátszani magam azért, hogy esetleg majd friendzoneoljanak. Ebből nem kérek inkább.
#52 Fura ízlésed van, ha nekem Horn Gábort kéne hallgatnom, tutira több agysejtem elpusztult volna már, mint a blackpilltől. :D
#53 A magány kéz a kézben jár a szexhiánnyal, én nem nagyon találkoztam még olyan magányos emberrel, aki sokat szexelt. Ha pedig hosszú távon van szexhiányod, az kihatással van az élet további területeire is + a magánnyal együtt simán elég ahhoz, hogy tönkretegyen egy embert.
55
Nyugotan lenézheted azokat, akik képesek tartani magukat elemi társadalmi normákhoz, de a rossz hír az, hogy (nők és férfiak egyránt) többnyire az ilyeneket fogadják el párjuknak. Ha mindenképpen rebellkedni akar valaki, mondjuk radikális testváltoztatásokat csináltat magán, kitetoválja az arcát, a prérire költözik vagy éppen incel téveszmékben hisz, az kb 1-2 ezrelékre csökkenti a potenciális partnereinek a számát.
Korunk nagy vívmánya, hogy simán megteheti, és ez tök jó. Csak utána ne csodálkozzon.
Vékony vagyok minimális izommal, foltokban nő csak a szakállam, felemás a fülem mert régen eltört, lúdtalpas vagyok, általánosban betörték az arrom ezért minimálisan az is görbe, ezen kívül aspergeres is vagyok. Nincs saját lakásom, és a fizum negyedét elviszi egy pesti albérlet.
Képzeld, mégis volt már barátnőm; szeretőm is nem egy, volt akivel évekig voltunk együtt.
Erre mit mondasz? Én lennék az egyetlen kivétel?
Mondok egy példát, ami belőled írás alapján pl hiányzik: hogy egy nőt partnerként kezelj, egyenrangú valakiként, akinek éppúgy gondolatokkal van tele a feje ahogy a tiéd. Számodra a nő az egy érthetetlen halmaz, a puncik őrzői. Így nem fog menni, bármit is akarsz.
"Számodra a nő az egy érthetetlen halmaz, a puncik őrzői."
Ez nagyon tetszik XD
A "puncik őrzői" sajnos eléggé válogatósak. Így te mint nők szemében valamelyest jóképű srác nyilván kapsz puncit az őrzők egy részétől. Mások akik meg náluk nem nyertek külsőre (vagy anyagilag) azok mennek a levesbe.
Elhiszem hogy a te büszkeséged nem engedi hogy elhidd, de attól még ez a helyzet a többieknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!