Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jövőben elképzelhető, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jövőben elképzelhető, hogy Magyarországon az incel-feminista összecsapások mindennapossá válnak a fizikai térben is?

Figyelt kérdés

Engem a 2016-os amerikai állapotokra emlékeztet a jelenlegi helyzet. Akkor a szélsőséges balliberálisok és a Trumpot támogató konzervatívok még csak Twitteren estek egymásnak napi szinten, aztán idővel elfajult a helyzet és polgárháborús állapot alakult ki (ld. BLM vs. antifa és egyebek), ami a mai napig tart.

Hasonló feszültségeket látok jelenleg Magyarországon is, elég megnézni a közösségi oldalakat, vagy az itteni heves vitákat és a mocskolódást. Elképzelhető, hogy ez a Fideszes vidék vs. balliberális Budapest, és ezzel párhuzamosan az incel-feminista ellentét kiéleződik, és rövidesen például az incelek rendszeresen összeverekednek majd a feministákkal az utcákon?

#válság #feszültség #polgárháború #incel #párkapcsolati piac válsága #feminzmus
2022. jún. 14. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
29%
Ezek olyanok, mint azok a nők, akik hozzámennek egy elítélt bűnözőhöz. Tudjátok amikor elítélnek egy férfit, mert összeverte, megölte a barátnőjét/feleségét és vannak nők, akik ezután szerelmes levelekkel bombázzák, meg hozzámennek feleségül. Ezek az antifeministák is hasonlóan működnek. Alapvető túlélési ösztön lenullázva. Kb. élő céltáblát csinálnak magukból.
2022. jún. 14. 18:28
 42/80 anonim ***** válasza:
87%
#42 na persze, majd pont azok fognak nőket erőszakolni, akik a nő szemébe se mer nézni😂😂😂
2022. jún. 14. 18:45
 43/80 anonim ***** válasza:
34%

Igen, nyilvánvaló volt, hogy egyesek trollkodásból pontoznak :)

A 40-es válaszomban leírtam, hogy szerintem nem volt korrekt lepontozni, erre csak azért is megtették, úgyhogy tökéletesen működött a fordított pszichológia.

Egyébként annak még kimondottan örülni is szoktam, ha a véleményemért kötnek belém vagy pontozzák le, mert akkor tudunk egy értelmeset vitatkozni. Azt viszont nehezen viselem, ha az ember bizonyítható tényeket ír le, vagy épp veszi a fáradságot, és hosszas logikai fejtegetés után jut egy következtetésre, és a másik felet még akkor is képtelenség meggyőzni. Különösen politikai témákban szokott ez gond lenni, hogy az emberek képtelenek elvonatkoztatni az érzelmeiktől. És bár alapvetően meg vagyok elégedve a Gyakoris vitákkal, tényleg jól szokták fogadni az érveimet, logikai gondolatmeneteim, néha (mint most is) előfordul, hogy az ember nem helyezkedik egyik oldalra sem, csak bemutat egy létező dolgot, egy tényt (nevezetesen egy ellentrendet, az antifeminista nőket), és azért húzgálnak le, mert le mersz írni egy egy kattintással bebizonyítható dolgot. Magyarán: ha nem a véleményemért pontoznak le, hanem egy bebizonyítható, létező tényért, ilyenkor egy kicsit mindig csalódok az emberekben... Nagyon nehéz az átlagemberrel tényleg tárgyilagosan, érzelmeket kizárva vitatkozni. Ez a mostani lepontozás például pontosan ilyen volt, sokan úgy hihették, hogy antifeminista vagyok (ergo belevitték az érzelmeiket), miközben csak bemutattam két álláspontot, két tábort: egyik tábor úgy gondolja, hogy a feminizmus már ugyanaz, mint régen, míg a másik tábor szerint igen.

2022. jún. 14. 19:24
 44/80 anonim ***** válasza:
72%
Két tucat hisztis fiúka a "mai helyzet" ? :D
2022. jún. 16. 15:47
 45/80 A kérdező kommentje:
Amikor elmérgesedik a helyzet, akkor utcára fog menni az a több százezer férfi, akiket tönkretett a szexuális forradalom. Magyarországon is.
2022. jún. 16. 15:50
 46/80 anonim ***** válasza:
72%

Az életben egy hasonló emberrel nem találkoztam, mint amilyen te lehetsz,egy százezres tömeg csak feltűnne. Egykor nekem is nehéz volt barátnőt találnom, de sajnáltam volna minden erőmet egy probléma minél mélyebb megélésére fordítani. Nincs semmi hobbid, vagy célod ami lefoglal? Semmiért sem vagy oda? Nincs flow egyáltalán?

Értem én, hogy valaki depressziós meg kedvetlen, bezárkózik egy világba, ahol mindenféle szokatlan gondolatai lesznek. De ebből konkrétan életcélt csinálni mikor még jól se esik? Mi a fenére jó ez?

2022. jún. 16. 16:04
 47/80 anonim ***** válasza:
72%

Azt hogy érted, h tönkretett a szexuális forradalom? Az a baj, hogy mondhat egy nő német?

Ez tudod olyan, hogy minden kornak vannak szabályai. Régen is voltak, akkor is, amikor a férfi azt dugott meg akit akart. Változnak a szabályok. Aki képtelen az épp aktuális értékek szerint létezni az a társadalom peremére szorul, az emberek (nők) elkerülik. Egy elég szélsőséges világ és értékrendszer ami kirajzolódik a mondandódból. Miért éri meg ragaszkodni hozzá? Látványosan frusztrációval jár.

2022. jún. 16. 16:11
 48/80 anonim ***** válasza:
28%

"Nincs semmi hobbid, vagy célod ami lefoglal? Semmiért sem vagy oda? Nincs flow egyáltalán?"

Ezek mióta oldják meg a magányt, vagy az az általi depressziót?

Magamból kiindulva hiába van az embernek sok remek hobbija, ha örök magányra van ítélve az ember (amit nem élvez) akkor soha semmiben nem fogja örömét lelni.

Mondhatod hogy senki nem ítélt semmire senkit, de a valós gyakorlati helyzet nem így néz ki

2022. jún. 16. 16:11
 49/80 anonim ***** válasza:
79%
48 Senki sincs örök magányra ítélve. Ki akadályoz meg, hogy barátokat szerezz, önkénteskedj, időt tölts a családoddal, egyházi/kulturális/sport közösségekbe járj? Nos?
2022. jún. 16. 16:26
 50/80 anonim ***** válasza:
72%
Az örökös magányt te választod. Én is egyedül voltam sok évig, tovább mint bárki ismerősöm. Önálló lettem, független, aki egyedül is képes magát jól érezni. Simán nyaralni is mentem egyedül, külföldre. Túráztam Albániában tök egyedül, és nagyon jó volt. Először a magányom múlt el, társam csak aztán lett.
2022. jún. 16. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!