Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jövőben elképzelhető, hogy Magyarországon az incel-feminista összecsapások mindennapossá válnak a fizikai térben is?
Engem a 2016-os amerikai állapotokra emlékeztet a jelenlegi helyzet. Akkor a szélsőséges balliberálisok és a Trumpot támogató konzervatívok még csak Twitteren estek egymásnak napi szinten, aztán idővel elfajult a helyzet és polgárháborús állapot alakult ki (ld. BLM vs. antifa és egyebek), ami a mai napig tart.
Hasonló feszültségeket látok jelenleg Magyarországon is, elég megnézni a közösségi oldalakat, vagy az itteni heves vitákat és a mocskolódást. Elképzelhető, hogy ez a Fideszes vidék vs. balliberális Budapest, és ezzel párhuzamosan az incel-feminista ellentét kiéleződik, és rövidesen például az incelek rendszeresen összeverekednek majd a feministákkal az utcákon?
Na, majd elovesszuk a szovjet gyartmanyu Csillagporszivot, oszt lesz nemulass! :)
38F incel
Google találatok a fentiekre:
Gecc
Ahelyett hogy self-improve
Megy a pill(em)-pill(em)
A Chad , az ufi-gufi , vadàszszem elmélet stbstb
Fingom nem volt ezekről a dolgokról előtte , és ezután se lesz.
Ha lenne a gyksnak elbeszèlgetős doktor nénije, itt betegre tudnà magát keresni
Ez egészen addig nem kerülhet fizikai valóságba, amíg nem történik egy nagyobb balhé.
Viszont pl. valószínű hogy ha megtörténik itthon az első valódi és durva incel merénylet, akkor ez a beteg társadalom polgárháború közeli helyzetbe hergeli magát.
Amúgy is elég instabil ez a birkanép társadalom, és a saját érdekeiért ugyan képtelen kiállni, azonban egy ilyen fenyegetés hatására (tulajdonképpen saját maga ellen) kiállna és óriási feszültségeket generálna ez a nőközpontú társadalom.
Hogy mi lenne a vége azt még az Isten sem tudja
35
Itthon miért lenne? Amerikában is csak azért volt annyi, mert nagyon könnyű lőfegyverhez jutni...nálunk ez nem így van, meg szerintem nem is lesz.
35
"Nőközpontú társadalom..."
Nevettem egy jót. 😂
Jó néhány cikk boncolgatta ezt az elmúlt években.
Itt van néhány:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Felőlem ezt is le lehet pontozni, mint a 29-es és 30-as válaszaimat csak azért, mert le merészeltem írni, hogy ilyen is létezik. Nem azért írtam le, mert ellene lennék bárminek, csak tényt közöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!