Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jövőben elképzelhető, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jövőben elképzelhető, hogy Magyarországon az incel-feminista összecsapások mindennapossá válnak a fizikai térben is?

Figyelt kérdés

Engem a 2016-os amerikai állapotokra emlékeztet a jelenlegi helyzet. Akkor a szélsőséges balliberálisok és a Trumpot támogató konzervatívok még csak Twitteren estek egymásnak napi szinten, aztán idővel elfajult a helyzet és polgárháborús állapot alakult ki (ld. BLM vs. antifa és egyebek), ami a mai napig tart.

Hasonló feszültségeket látok jelenleg Magyarországon is, elég megnézni a közösségi oldalakat, vagy az itteni heves vitákat és a mocskolódást. Elképzelhető, hogy ez a Fideszes vidék vs. balliberális Budapest, és ezzel párhuzamosan az incel-feminista ellentét kiéleződik, és rövidesen például az incelek rendszeresen összeverekednek majd a feministákkal az utcákon?

#válság #feszültség #polgárháború #incel #párkapcsolati piac válsága #feminzmus
2022. jún. 14. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
82%
100 évvel ezelőtt is ugyanígy szidták az akkori feministákat, ha nem jobban. Mégis elérték, amit akartak. Akkor sem volt könnyű feministának lenni. Most sem az.
2022. jún. 14. 15:44
 32/80 anonim ***** válasza:
21%

Na, majd elovesszuk a szovjet gyartmanyu Csillagporszivot, oszt lesz nemulass! :)

38F incel

2022. jún. 14. 15:45
 33/80 anonim ***** válasza:
55%

Google találatok a fentiekre:

[link]

2022. jún. 14. 15:50
 34/80 anonim ***** válasza:
81%

Gecc

Ahelyett hogy self-improve

Megy a pill(em)-pill(em)

A Chad , az ufi-gufi , vadàszszem elmélet stbstb

Fingom nem volt ezekről a dolgokról előtte , és ezután se lesz.

Ha lenne a gyksnak elbeszèlgetős doktor nénije, itt betegre tudnà magát keresni

2022. jún. 14. 15:56
 35/80 anonim ***** válasza:
5%

Ez egészen addig nem kerülhet fizikai valóságba, amíg nem történik egy nagyobb balhé.

Viszont pl. valószínű hogy ha megtörténik itthon az első valódi és durva incel merénylet, akkor ez a beteg társadalom polgárháború közeli helyzetbe hergeli magát.

Amúgy is elég instabil ez a birkanép társadalom, és a saját érdekeiért ugyan képtelen kiállni, azonban egy ilyen fenyegetés hatására (tulajdonképpen saját maga ellen) kiállna és óriási feszültségeket generálna ez a nőközpontú társadalom.

Hogy mi lenne a vége azt még az Isten sem tudja

2022. jún. 14. 16:29
 36/80 anonim ***** válasza:
86%

35

Itthon miért lenne? Amerikában is csak azért volt annyi, mert nagyon könnyű lőfegyverhez jutni...nálunk ez nem így van, meg szerintem nem is lesz.

2022. jún. 14. 16:32
 37/80 anonim ***** válasza:
84%
Polgárháború... cicafiú, max a recskafantáziáidban.
2022. jún. 14. 16:36
 38/80 anonim ***** válasza:
89%

35

"Nőközpontú társadalom..."

Nevettem egy jót. 😂

2022. jún. 14. 16:46
 39/80 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom milyen trauma kell, hogy valaki nő létére antifeminista legyen. Próbálom megérteni, de ez valahol nagyon szomorú.
2022. jún. 14. 17:53
 40/80 anonim ***** válasza:
56%

Jó néhány cikk boncolgatta ezt az elmúlt években.

Itt van néhány:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

Felőlem ezt is le lehet pontozni, mint a 29-es és 30-as válaszaimat csak azért, mert le merészeltem írni, hogy ilyen is létezik. Nem azért írtam le, mert ellene lennék bárminek, csak tényt közöltem.

2022. jún. 14. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!