Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyek,ha megundorodta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek,ha megundorodtam a női nem tagjaitól?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig élt bennem egy olyan elképzelés a nők irányába,hogy ők teljes mértékben tökéletesek és semmi hibájuk sincsen. Ha magamra néztem mindig is kevésnek éreztem magamat hozzájuk. Aztán egyszer csak valami megtört bennem a nők irányába. Elkezdtem a boncolásról fényképeket és videókat nézegetni. És számomra ott történt meg a lelki törés. Annyira megviselt lelkileg,hogy ma már nem tudok úgy a nőkre nézni,hogy ne jutna rögtön az eszembe,hogy belülről hogyan nézhetnek ki és ilyenkor egy eléggé nagy fokú kiábrándultság fog el tőle.

Szerintetek szakember segítségére van szükségem ebben az esetben vagy esetleg a későbbiek folyamán lassacskán halványulni fog bennem a kiábrándultság?

2022. jún. 7. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:
Nem visszataszítóak mint amilyen én vagyok.
2022. jún. 8. 21:34
 42/66 anonim ***** válasza:
100%
Miért találod magadat annak?
2022. jún. 8. 21:50
 43/66 A kérdező kommentje:
Ha magamra nézek csak erre tudok gondolni.
2022. jún. 8. 21:53
 44/66 anonim ***** válasza:
86%
De mégis mire számítottál, mit fogsz látni?
2022. jún. 8. 21:55
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Na jó te full fogyatékos vagy.
2022. jún. 8. 21:55
 46/66 A kérdező kommentje:
Elfogadom.
2022. jún. 8. 22:31
 47/66 anonim ***** válasza:
100%
Azt a tanácsot is fogadd meg, hogy felkeresel egy pszichológust. Hidd el, tudnak segíteni, sokkal könnyebb lesz a dolgod, ha ezt rendbe teszed magadban.
2022. jún. 8. 22:33
 48/66 A kérdező kommentje:
Nem vitatom,hogy a megfelelő szakember felkeresése lenne a legkézenfekvőbb megoldás. Arra viszont nem tudok érdemben választ adni,hogy miért nem fordultam már segítségért. Hosszú évek óta nap mint nap így élek és rengetegszer olyan érzésem van mintha így büntetném magamat hiszen a saját szememben egy nulla és semmirekellő vagyok aki többet nem érdemel az élettől. Talán a lustaság is közrejátszik és a félelem attól,hogy valakinek teljesen meg kell nyílnom és felfedni önmagamat. Lehet,hogy megint az önsajnálat szól belőlem de ez az igazság.
2022. jún. 8. 23:02
 49/66 anonim ***** válasza:
100%
Jobb későn, mint soha
2022. jún. 8. 23:06
 50/66 anonim ***** válasza:
21%
Én valamelyest meg tudlak érteni téged. Voltam szakembernél de nekem nem segített. Szerintem a probléma már súlyosabb fázisban van.
2022. jún. 8. 23:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!