Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyek,ha megundorodta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek,ha megundorodtam a női nem tagjaitól?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig élt bennem egy olyan elképzelés a nők irányába,hogy ők teljes mértékben tökéletesek és semmi hibájuk sincsen. Ha magamra néztem mindig is kevésnek éreztem magamat hozzájuk. Aztán egyszer csak valami megtört bennem a nők irányába. Elkezdtem a boncolásról fényképeket és videókat nézegetni. És számomra ott történt meg a lelki törés. Annyira megviselt lelkileg,hogy ma már nem tudok úgy a nőkre nézni,hogy ne jutna rögtön az eszembe,hogy belülről hogyan nézhetnek ki és ilyenkor egy eléggé nagy fokú kiábrándultság fog el tőle.

Szerintetek szakember segítségére van szükségem ebben az esetben vagy esetleg a későbbiek folyamán lassacskán halványulni fog bennem a kiábrándultság?

2022. jún. 7. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Azért azt tisztázni szeretném,hogy miért nem szólok az emberekhez. Mivel a szociális és a kapcsolatteremtési képességeim egyenlőek a nullával. Nem akarok másokat zavarni és kellemetlen helyzetbe hozni. Hiszen tudom magamról,hogy nem vagyok jó társaság, nem kedvel senki sem és talán még undorodnak is a jelenlétemtől.
2022. jún. 8. 07:24
 32/66 anonim ***** válasza:
100%
Hiába lett a #29 lepontozva, sajnos igaza van. Állandóan itt rinyál a kérdező, nagyon sok fura és ijesztő gondolata volt már.
2022. jún. 8. 07:24
 33/66 anonim ***** válasza:
24%

Az ilyenekből lesznek később a gyilkosok.

De please : ne a nőket öld majd meg! Hanem a kimagaslóan jól kinéző férfiakat!

2022. jún. 8. 07:26
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

"Elkezdtem a boncolásról fényképeket és videókat nézegetni."

A férfiak se néznek ki jobban a boncasztalon vagy azt hitted, hogy ők másabbak?

2022. jún. 8. 13:25
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
Szakemberre van szükséged!
2022. jún. 8. 13:37
 36/66 A kérdező kommentje:
34: Nem hittem azt,hogy jobbak lennének a férfiak csak bennem élt egy olyan világkép,hogy a nők tökéletesek.
2022. jún. 8. 19:51
 37/66 anonim ***** válasza:
100%
"I like to dissect girls. Did you know I'm utterly insane?"
2022. jún. 8. 20:05
 38/66 anonim ***** válasza:
91%
Azt hitted üregesek vagyunk, mint a játék baba?
2022. jún. 8. 21:19
 39/66 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Csak egyszerűen mindig is jobbnak tartottam a nőket saját magamnál. Sokáig hittem abban, hogy Ők sokkal jobbak.
2022. jún. 8. 21:29
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobbak, de miben, mivel, miért?
2022. jún. 8. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!