Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyek,ha megundorodta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek,ha megundorodtam a női nem tagjaitól?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig élt bennem egy olyan elképzelés a nők irányába,hogy ők teljes mértékben tökéletesek és semmi hibájuk sincsen. Ha magamra néztem mindig is kevésnek éreztem magamat hozzájuk. Aztán egyszer csak valami megtört bennem a nők irányába. Elkezdtem a boncolásról fényképeket és videókat nézegetni. És számomra ott történt meg a lelki törés. Annyira megviselt lelkileg,hogy ma már nem tudok úgy a nőkre nézni,hogy ne jutna rögtön az eszembe,hogy belülről hogyan nézhetnek ki és ilyenkor egy eléggé nagy fokú kiábrándultság fog el tőle.

Szerintetek szakember segítségére van szükségem ebben az esetben vagy esetleg a későbbiek folyamán lassacskán halványulni fog bennem a kiábrándultság?

2022. jún. 7. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kérdés, szakember. Ezen szerintem viszonylag könnyen tudnak segíteni, csak neked is motiváltnak kell lenned a változáshoz.
2022. jún. 7. 22:01
 22/66 A kérdező kommentje:
Meg amit még kihagytam,hogy már attól is elkeseredem,ha egy nő nem szűz. Ezek után pedig végleg kev évek érzem magamat hozzájuk. Ilyenkor annyira elkeserít,hogy a levegővétel is nehezemre esik.
2022. jún. 7. 22:04
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelműen valami mentális, szorongásos gondod van. Csak neked rossz, ha nem próbálod meg kezelni.
2022. jún. 7. 22:05
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
Neked szakemberre van szükséged.
2022. jún. 7. 22:24
 25/66 anonim ***** válasza:
100%

Ezek amiket leírtál teljesen úgy hangzanak, mintha nem akarnád elfogadni a valóságot, hogy a nők nem maradnak örökké szüzek, és csak kívülről lásd őket, mert "belülről undorítóak".

Mindenképpen kérj segítséget!

2022. jún. 7. 22:45
 26/66 A kérdező kommentje:
Van valóságalapja amit írsz.
2022. jún. 7. 22:56
 27/66 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyan ez a helyzet, mint amikor a gyerek/kamasz rájön, hogy anyu és apu is csak emberek, nekik is vannak hibáik, nem tökéletesen, és van, amikor konkrétan hibáznak. Ez is egy krízis a gyerek életében, lehet, hogy akkor a tökéletesség képét átprojektálja valami másra.
2022. jún. 7. 23:07
 28/66 anonim ***** válasza:
76%
Majd megszokod a gondolatot, elmúlik az érzés, aztán kereshetsz másfajta baromságot amin kibukhatsz. Nekem is voltak ilyen időszakok az életemben mikor magányos votlam. :)
2022. jún. 7. 23:22
 29/66 anonim ***** válasza:
79%

Már megint te, troll kérdező?

Ne foglalkozzatok vele, kár belé az együttérzés. Eza hülye hosszú évek óta itt rontja a levegőt. Több száz válaszos kérdései is voltak már. Esze ágában sincs szakemberhez menni, sőt, élőben a szülein kívül más emberekkel szóbaállni. Csak azért tesz fel kérdéseket, hogy beszéltessen titeket, mert szereti, ha vadidegenek foglalkoznak vele. Egy sunyi kis manipulátor, nem több.

2022. jún. 7. 23:58
 30/66 anonim ***** válasza:
84%
Gyere össze férfiakkal.
2022. jún. 8. 05:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!