Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek,ha megundorodtam a női nem tagjaitól?
Nagyon sokáig élt bennem egy olyan elképzelés a nők irányába,hogy ők teljes mértékben tökéletesek és semmi hibájuk sincsen. Ha magamra néztem mindig is kevésnek éreztem magamat hozzájuk. Aztán egyszer csak valami megtört bennem a nők irányába. Elkezdtem a boncolásról fényképeket és videókat nézegetni. És számomra ott történt meg a lelki törés. Annyira megviselt lelkileg,hogy ma már nem tudok úgy a nőkre nézni,hogy ne jutna rögtön az eszembe,hogy belülről hogyan nézhetnek ki és ilyenkor egy eléggé nagy fokú kiábrándultság fog el tőle.
Szerintetek szakember segítségére van szükségem ebben az esetben vagy esetleg a későbbiek folyamán lassacskán halványulni fog bennem a kiábrándultság?
De nem értem, magadtól nem undorodsz? Ugyanúgy nézel ki belülről.
Ez amúgy elég beteg, szerintem kezeltetned kéne magad. Lehet ez már inkább a pszichiáter szakterülete, mint a pszichológusé.
A beteg gondolataid miatt nem találsz párt.
Mégis milyen nő viselné el azt hogy undorodsz tőle?
Azért mondtam hogy régóta szakemberre lenne szükséged, mert nyilvánvalóan ha ezek a dolgok ennyire lesokkoltak téged a nőkkel kapcsolatban, (és akkor még szülést nem is láttál) akkor teljesen irreális kép él benned velük kapcsolatban, amit jó lenne kikezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!