Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külsőre nem tökéletes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külsőre nem tökéletes nők nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Ahogy egyre többet randizgatok, azt kezdem érezni, hogy minden férfinak csak a tökéletes nők kellenek. Legyen vékony, izmos, nagy fenék, nagy mellek és természetesen gyönyörű arc. Még a nem túl előnyös kinézetű férfiak is erre vágynak. Úgy érzem, hogy a nőket sokkal kevésbé érdekli már, hogy hogy néz ki egy férfi, amennyiben a személyisége olyan, amire vágyik. Miért vannak a férfiaknak ekkora igényeik? Nőként mit kezdjen az, aki nem tökéletes?

24/N

2022. jún. 6. 18:11
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
#19: volt, aki azt mondta túl nagy az orrom. Volt, akinek nem voltam elég nőies. 10-15 kg mozog le-föl rajtam az ir-em miatt, sokszor megkaptam már, hogy ha lefogynék, jó nő lehetnék
2022. jún. 6. 18:42
 22/55 anonim ***** válasza:
36%

"Méghogy a nőket kevésbé érdekli a férfiak kinézete!!!🤣🤣🤣🤣"

Hát pedig így van :) Legalábbis én is maximálisan ezt tapasztaltam férfiként. Csak hogy megerősítsem a kérdezőt.

De ez csak az én tapasztalatom, szóval nem akarom a dolgot általános igazságként kijelenteni. De már vagy 30 éve így gondolom, hogy a nők jobban hajlandók engedni a külsőből, mint a férfiak.

2022. jún. 6. 18:48
 23/55 anonim ***** válasza:
33%
És most a Tindert ne keverjük ide, köszi. A társkeresős ismerkedés azért más tészta. Ott, ha elérhető a "jóképű és intelligens" pasi, akkor nem fogja a "kevésbé jóképű, de intelligenset" választani az adott nő.
2022. jún. 6. 18:50
 24/55 anonim ***** válasza:
29%
Nekem bejönnek a teltebb nők.
2022. jún. 6. 18:52
 25/55 anonim ***** válasza:
31%

Látod mégis rohadásig vagy randikkal pedig szerinted nem vagy tökéletes. Nem érzed az ellentmondást? Nekem ronda férfiként egy match-em se volt Tinderen. Fel tudod ezt fogni a kis buksiddal és tudod értelmezni, hogy én tényleg nem kellek senkinek veled ellentétben? Mit gondolsz sikerülni fog? :)

2022. jún. 6. 18:55
 26/55 anonim ***** válasza:
30%

Alapvetően senkinek sem kellenek (leszámítva a szapioszexuális pasikat). A külsőre nem tökéletes nők azoknak a pasiknak mennek az életébe, akiknek nem jut a szép nőkből. Nincs mese, a nőknél a külső az elsődleges kritérium.

Ha nézel ki jól, akkor lesz olyan, aki leadja a lécet, és elfogad, de nem rád vágyik alapból.

T

2022. jún. 6. 19:00
 27/55 anonim ***** válasza:
26%
Kamu.
2022. jún. 6. 19:04
 28/55 anonim ***** válasza:
73%

Ez a Felnőtt párkapcsolatok topik teljesen meghalt... Ha egy nő merészel kiírni egy kérdést, akkor azonnal incelezik, hazugnak könyvelik el a kérdezőt, a kérdését meg kamunak.

Annyira megszaporodtak már itt az incel kérdések, hogy nem lehet egy nyomorult kérdést feltenni, ami nem a szájba tekert incelekről szól... másnak nem is lehet problémája, ugye?

Remélem, vannak még itt normális kommentelők is, akik hajlandóak korrekten válaszolni a kérdésre, és tanácsot adni. Nem pedig annyival elintézni, hogy "a nőknek úgyis krva könnyű a párkeresés", ezért trollkodjuk szét a kérdését. A nőknek is lehetnek problémáik bakker.

Ti pedig, kedves incelek, ha empátiát vártok más emberektől, akkor jogosan várható el, hogy fordított helyzetben ti is legyetek empatikusak, és ne állandóan a saját világképetekből induljatok ki, miszerint a nőknek úgyis krva könnyű, ezért értelmetlen bármilyen női kérdés. Vagy ha leírja, hogy a pasik nem akarják vele a folytatást, akkor biztos hazudik... szomorú, mivé lett ez a Felnőtt párkapcsolatok rovat.

2022. jún. 6. 19:06
 29/55 anonim ***** válasza:
65%
Ugyanezt tapasztalom...
2022. jún. 6. 19:12
 30/55 anonim ***** válasza:
14%

" A nőknek is lehetnek problémáik bakker."

Pl? Felmennek Tinderre, meg van oldva minden.

2022. jún. 6. 19:15
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!