Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőre nem tökéletes nők nem kellenek senkinek?
Ahogy egyre többet randizgatok, azt kezdem érezni, hogy minden férfinak csak a tökéletes nők kellenek. Legyen vékony, izmos, nagy fenék, nagy mellek és természetesen gyönyörű arc. Még a nem túl előnyös kinézetű férfiak is erre vágynak. Úgy érzem, hogy a nőket sokkal kevésbé érdekli már, hogy hogy néz ki egy férfi, amennyiben a személyisége olyan, amire vágyik. Miért vannak a férfiaknak ekkora igényeik? Nőként mit kezdjen az, aki nem tökéletes?
24/N

Dehogynem. Bocsi, de ez hülyeség.
Viszont valamiért nagyon felületes pasikkal randiztál együtt.

"Ahogy egyre többet randizgatok"
És már ellentmondásba is kerültél... Ha külsőre nem lennél jó senki se randizna veled. Én pl. ronda férfi vagyok és szó szerint senki se randizik velem. Értem? Szokásos női rinya, te is messze szinted felett keresel aztán meg csodálkozol, hogy csak dugni akarnak. Keress a saját szinteden és ott majd mást is akarnak tőled...

Szerintem ha egyre többet randizgatsz, akkor már nem áll meg a tézis miszerint te nem kellesz nekik a külsőd miatt
Ha így lenne, nem lenne randid sem sok. Világos a helyzet?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!