Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külsőre nem tökéletes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külsőre nem tökéletes nők nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Ahogy egyre többet randizgatok, azt kezdem érezni, hogy minden férfinak csak a tökéletes nők kellenek. Legyen vékony, izmos, nagy fenék, nagy mellek és természetesen gyönyörű arc. Még a nem túl előnyös kinézetű férfiak is erre vágynak. Úgy érzem, hogy a nőket sokkal kevésbé érdekli már, hogy hogy néz ki egy férfi, amennyiben a személyisége olyan, amire vágyik. Miért vannak a férfiaknak ekkora igényeik? Nőként mit kezdjen az, aki nem tökéletes?

24/N

2022. jún. 6. 18:11
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
74%

Dehogynem. Bocsi, de ez hülyeség.

Viszont valamiért nagyon felületes pasikkal randiztál együtt.

2022. jún. 6. 18:13
 2/55 anonim ***** válasza:
41%

"Ahogy egyre többet randizgatok"

És már ellentmondásba is kerültél... Ha külsőre nem lennél jó senki se randizna veled. Én pl. ronda férfi vagyok és szó szerint senki se randizik velem. Értem? Szokásos női rinya, te is messze szinted felett keresel aztán meg csodálkozol, hogy csak dugni akarnak. Keress a saját szinteden és ott majd mást is akarnak tőled...

2022. jún. 6. 18:13
 3/55 anonim ***** válasza:
20%
Ja, amúgy meg kamukérdés egy itteni inceltől :).
2022. jún. 6. 18:14
 4/55 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ha egyre többet randizgatsz, akkor már nem áll meg a tézis miszerint te nem kellesz nekik a külsőd miatt

Ha így lenne, nem lenne randid sem sok. Világos a helyzet?

2022. jún. 6. 18:15
 5/55 A kérdező kommentje:
A lányoknak alapvetően elég sok randi összejön, de kevés az olyan, aki nem tökéletes szinte és párkapcsolatban van. Férfiaknak kevesebb randija van, de a még nem túl előnyösek is találnak maguknak valakit. EZ saját megfigyelés, nyilván nem tudok általános igazságokat levonni. Az ismerőseim körében ez a helyzet. Ja és amúgy nincsenek nagy igényeim
2022. jún. 6. 18:16
 6/55 A kérdező kommentje:
az online társkeresőkön kevesebb lány van, mint pasi, ez is lehet magyarázat a sok randira. viszont ettől függetlenül nem hiszem, hogy előnyben lennénk (legalábbis a legtöbben)
2022. jún. 6. 18:17
 7/55 anonim ***** válasza:
25%
Te egy helyi incel kisfiú vagy nem nő....
2022. jún. 6. 18:17
 8/55 anonim ***** válasza:
22%
Még hogy a nőket kevésbé érdekli a férfiak kinézete!!!🤣🤣🤣🤣
2022. jún. 6. 18:19
 9/55 A kérdező kommentje:
Szerintem ideje lenne már abbahagyni ezt a hülye incelezést... nem minden kérdést ők írnak ki. Valószínűleg épp te vagy az
2022. jún. 6. 18:19
 10/55 anonim ***** válasza:
55%
De.
2022. jún. 6. 18:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!