Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külsőre nem tökéletes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külsőre nem tökéletes nők nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Ahogy egyre többet randizgatok, azt kezdem érezni, hogy minden férfinak csak a tökéletes nők kellenek. Legyen vékony, izmos, nagy fenék, nagy mellek és természetesen gyönyörű arc. Még a nem túl előnyös kinézetű férfiak is erre vágynak. Úgy érzem, hogy a nőket sokkal kevésbé érdekli már, hogy hogy néz ki egy férfi, amennyiben a személyisége olyan, amire vágyik. Miért vannak a férfiaknak ekkora igényeik? Nőként mit kezdjen az, aki nem tökéletes?

24/N

2022. jún. 6. 18:11
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%

8. vagyok

Én nem mondtam, hogy kamu kérdés.

Egyébként tetszett már mások szerint átlag alatti nő!(nem 100-110kg feletti vagy ilyesmi, de nem is egy átlag szép nő)

2022. jún. 6. 18:27
 12/55 anonim ***** válasza:
84%

Ez marhaság szerintem. Nekem mindig is az átlagos, nőies testalkatú, normál, átlag nők tetszettek. Ne legyen rajta semmi kirívó semelyik irányba, aztán kb ennyi az elvárásom a külsővel kapcsolatban.

Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy 100 kilós, zsáktestű hölgy saját magát teltkarcsúnak titulálta, a 80 kilóstól hallottam már átlagos, sőt, sportos testalkatot is és nem izomról beszélünk😃. Azért az jó, ha valaki tisztában van magával.

2022. jún. 6. 18:28
 13/55 anonim ***** válasza:
22%

Amit most művelsz kérdező azt úgy hívják provokáció

Egy nyilvánvalóan hamis dolgot próbálsz bemesélni aminek pont az ellenkezője az igazság

Nem is érdemes ezzel vitatkozni, mert kifordítod a tényeket

2022. jún. 6. 18:31
 14/55 anonim ***** válasza:
31%

"Ja és amúgy nincsenek nagy igényeim"

Ha megfelelő igényeid lennének, nem tetted volna fel ezt a kérdést. Valószínűleg az adottságaidhoz képest túl nagyok az igényeid, de ezen lehet segíteni. Vagy fejlődnöd kell, hogy azok a férfiak is észrevegyenek, akikre hajtasz, vagy lejjebb kell tenni azt a bizonyos lecet.

2022. jún. 6. 18:32
 15/55 A kérdező kommentje:
megfelelő igényeim vannak szerintem. egyedül intelligenciaszintben keresek magamhoz hasonlót, más elvárásaim nincsenek
2022. jún. 6. 18:36
 16/55 A kérdező kommentje:
én nem árulok sosem zsákbamacskát, tisztában vagyok az adottságaimmal, nyilván senkinek nem fogom azt mondani, hogy úgy nézek ki mint egy modell
2022. jún. 6. 18:37
 17/55 anonim ***** válasza:
21%
Hát hogyne :D. Ismert tény, hogy minden nő százával kapja Tinderen a like-okat de te azok közül se találsz egyet se. És akkor ugye még offline is megismersz faszikat. De persze neked vannak helyén a követelményeid... Ki hiszi ezt el neked?
2022. jún. 6. 18:39
 18/55 anonim ***** válasza:
0%
Tehát több nő randizik, mint férfi.. megint itt tartunk. :DDD
2022. jún. 6. 18:40
 19/55 anonim ***** válasza:
87%
Akkor áruld már el, hogy akikkel eddig randiztál, melyikőtöknek nem felelt meg a másik, és milyen ok miatt?
2022. jún. 6. 18:40
 20/55 A kérdező kommentje:
#17: képzeld, eddig legtöbbször a pasik nem akartak folytatást :) akik meg igen, azok annyira buták voltak, hogy két értelmes szót nem tudtam váltani velük
2022. jún. 6. 18:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!