Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőre nem tökéletes nők nem kellenek senkinek?
Ahogy egyre többet randizgatok, azt kezdem érezni, hogy minden férfinak csak a tökéletes nők kellenek. Legyen vékony, izmos, nagy fenék, nagy mellek és természetesen gyönyörű arc. Még a nem túl előnyös kinézetű férfiak is erre vágynak. Úgy érzem, hogy a nőket sokkal kevésbé érdekli már, hogy hogy néz ki egy férfi, amennyiben a személyisége olyan, amire vágyik. Miért vannak a férfiaknak ekkora igényeik? Nőként mit kezdjen az, aki nem tökéletes?
24/N

8. vagyok
Én nem mondtam, hogy kamu kérdés.
Egyébként tetszett már mások szerint átlag alatti nő!(nem 100-110kg feletti vagy ilyesmi, de nem is egy átlag szép nő)

Ez marhaság szerintem. Nekem mindig is az átlagos, nőies testalkatú, normál, átlag nők tetszettek. Ne legyen rajta semmi kirívó semelyik irányba, aztán kb ennyi az elvárásom a külsővel kapcsolatban.
Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy 100 kilós, zsáktestű hölgy saját magát teltkarcsúnak titulálta, a 80 kilóstól hallottam már átlagos, sőt, sportos testalkatot is és nem izomról beszélünk😃. Azért az jó, ha valaki tisztában van magával.

Amit most művelsz kérdező azt úgy hívják provokáció
Egy nyilvánvalóan hamis dolgot próbálsz bemesélni aminek pont az ellenkezője az igazság
Nem is érdemes ezzel vitatkozni, mert kifordítod a tényeket

"Ja és amúgy nincsenek nagy igényeim"
Ha megfelelő igényeid lennének, nem tetted volna fel ezt a kérdést. Valószínűleg az adottságaidhoz képest túl nagyok az igényeid, de ezen lehet segíteni. Vagy fejlődnöd kell, hogy azok a férfiak is észrevegyenek, akikre hajtasz, vagy lejjebb kell tenni azt a bizonyos lecet.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!