Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőre nem tökéletes nők nem kellenek senkinek?
Ahogy egyre többet randizgatok, azt kezdem érezni, hogy minden férfinak csak a tökéletes nők kellenek. Legyen vékony, izmos, nagy fenék, nagy mellek és természetesen gyönyörű arc. Még a nem túl előnyös kinézetű férfiak is erre vágynak. Úgy érzem, hogy a nőket sokkal kevésbé érdekli már, hogy hogy néz ki egy férfi, amennyiben a személyisége olyan, amire vágyik. Miért vannak a férfiaknak ekkora igényeik? Nőként mit kezdjen az, aki nem tökéletes?
24/N

50
Jaaa, ilyenkor ét hivatkozni a mozgalom elindítójára? :DDDDDDD
Nyomorultak...

Én ugyanezt tapasztalom a nőkkel.
22F

Milyen kérdés ez, basszus? 😃 Sose láttam még ilyet, hogy majdnem az összes válasz le lesz pontozva, származzon az inceltől vagy mástól xD
Furcsa, mert engem pl. nagyon ritkán pontoznak le 70% alá ebben a rovatban, de itt meg minden válaszomat lelőtték.
Ebből is látszik, hogy igazam volt: megszállták az incelek ezt a rovatot. De ezt a kérdést biztosan, mert többnyire nem őket pontozzák le, bár őket is. Azért mondtam, furcsa látvány ez 😄

"Csórikáim nem értik, hogy egyes emberek (nők) nem ennyire felszínes módon akarnak ismerkedni. Nem két kép és három sor alapján akarnak dönteni, és akarják, hogy róluk döntsenek."
Milyen érdekes, hogy ehhez képest a legnépszerűbb társkereső. Milyen érdekes, hogy ezen felül élőben is a szórakozóhely a legnépszerűbb társkereső helyszín meg legfeljebb még a munkahely, régen az tabu volt, de ma már ott is inkább a kavarások mennek, minthogy komoly kapcsolatok szövődnének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!