Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kevés ez a pénz a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kevés ez a pénz a nőknek?

Figyelt kérdés

Havi 210 ezer nettó.

Most olvastam egy busz hátulján hogy sofőrt keresnek 430 ezerért. Ennyire megugrottak a fizetések Budapesten? Lehet tényleg igaz amit itt a gyakorin írnak hogy átlag fizu már a 500 ezer? És akkor nem is túlzó elvárás a nőktől a 6-800 e amiket írogatnak a családalapítás alapfeltételéhez.

2022. jún. 6. 07:50
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
2022. jún. 6. 07:51
 2/47 anonim ***** válasza:
100%

210 ezerből hogyan tervezted felnevelni a gyerekedet?

Itt inkább a vagyoni egyenlőtlenségekkel van a probléma, mert az a 430 ezer kapásból 250-re csökken, ha leszámolod belőle a 150+rezsis albérletet és 40-et el fogsz még kajálni.

Ezt hasonlítsd össze azzal, aki mondjuk azért keres 210 ezret, mert filozófus vagy biológus, tehát egyetemet végzett értelmiségi és szereti a munkáját. A 2. kerületben lakik egy családi házban az anyjával, apjával, a nagymamája Solymáron, aki már 80 fölött van.

Neked pedig az egyetlen élő rokonod Egyházasdengelegen és csak a személyi kölcsön adóssága meg az elmaradt telefon havidíjak és egyebek többre rúgnak, mint amennyibe maga az ingatlan kerül, ami inkább teleknek mondható egy lebontandó viskóval.

Szerinted melyikkel fog egy nő komolyan együtt maradni? Főleg, hogy a buszsofőr szakma nem éppen családbarát, de nem is barátnőbarát munkahely.

2022. jún. 6. 08:27
 3/47 anonim ***** válasza:
29%
Én nő vagyok! Irtam már ezt a kommentet, "6-800 ezer, mint elvárás". Én 500at keresek, a férjem a 2-3xorosát! És egyáltalán nem élünk luxusban!
2022. jún. 6. 08:32
 4/47 anonim ***** válasza:
18%
Havi 210 ezer???? Az Aldi/auchan/lidl/egyéb helyen hagyok ott csak 300at/hó! Havi 210 mire elég???? Semmire nagyjából!
2022. jún. 6. 08:50
 5/47 anonim ***** válasza:
94%
IT mérnökként van 360 nettóm. Ne csináljunk úgy, mintha az utcaseprő is 450et keresne :D Bár igaz, nem pesti vagyok....
2022. jún. 6. 09:12
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Itt a kommentek feléről lejön, hogy férfiak írogatnak nők nevében. :D
2022. jún. 6. 09:16
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a pénz a legtöbbnek kevés. De ez csak a kört szűkíti, nem minden nőnek kevés.

Olyat kell talàlni aki kis igényű, nem érdekli a pénz annyira, vagy elnézi neked hogy kevesebbet keresel. Meg persze nem árthat felturbózni sem azt a fizut egy kicsit.

De nem vagy emiatt minden nőnél kevés, csak a legtöbbnél

Ha jól nézel ki alig számít

2022. jún. 6. 09:16
 8/47 anonim ***** válasza:
79%

Akkor szakmailag vagy szar, vagy.k*rva szar helyen dolgozon! akármelyik is, változtass!

Nőként keresek, diploma nélkül SSC.ben netto 500at. (Igaz, 3 nyelven beszélek)

2022. jún. 6. 09:34
 9/47 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én is beszélek három nyelven, melyik SSC-t tudnád ajánlani? ☺️

23N

2022. jún. 6. 10:02
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

Hydro!

Hanon Systems

Denso

Arconic

Alcoa

(Székesfehervári cég mind) 😊

Mondjuk a tapasztalatod nem sok még, ha 23 éves vagy. 😉 de majd alakul.

Macrot irni mindenképp tanulj meg, és nagyon nagy előny, ha mellé magas szintú SAP/Oracle ismereted is van!

Most készülök valtani. Bp.n tobbet fizetnek, nekem mindegy hogy Bpi, vsgy Szekesfehervári cegnek dolgozom otthonról! 🤷‍♀️

31N

2022. jún. 6. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!