Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek olyan pasik jönnek be mint Nick Bateman? Ha nem nézel majdnem így ki, kevés nőnél van esélyed?
Borosta jó :Dd de keskeny az orra.
Inkább egy Sergi Constance
Helyes, de látszik rajta, hogy ezzel tisztában is van.
És sajnos nálam az egoizmus kizáró ok. Az ilyen pasik pont olyanok mint a ribis kinézetű szexbomba nők. Egy menetre jó, de nem lehet velük normális kapcsolatot létesíteni. Egy menet meg olyasvalakivel, aki mindenkinek meg volt, számomra nem lenne különleges vagy értékes.
Úgyhogy nem, nem minden nőnek ez kell.
22L
Anyám rákerestem erre a Sergi Constance-ra, hogy ki ez.
Az exem nagyon hasonlít rá, sokkal szebb volt és kevésbé izmos :D
A nőknek oylan pasik jönnek be, akik jó szerelmi partnerek.
N
"Helyes, de látszik rajta, hogy ezzel tisztában is van.
És sajnos nálam az egoizmus kizáró ok. Az ilyen pasik pont olyanok mint a ribis kinézetű szexbomba nők. Egy menetre jó, de nem lehet velük normális kapcsolatot létesíteni. Egy menet meg olyasvalakivel, aki mindenkinek meg volt, számomra nem lenne különleges vagy értékes.
Úgyhogy nem, nem minden nőnek ez kell. "
Pont ezt akartam én is megfogalmazni. A külső önmagában nagyon kevés és attól, hogy néz ki valaki, még nem tetszik mindenkinek. Főleg ha megismernék belülről, lehet sokan menekülnének, ha legalább annyira lenne egoista, önző, bunkó, stb... mint amennyire néz ki valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!