Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek olyan pasik jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek olyan pasik jönnek be mint Nick Bateman? Ha nem nézel majdnem így ki, kevés nőnél van esélyed?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 23. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem túl műés feminin.Inkább a markánsabb pasik jönnek be.
2015. nov. 23. 23:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Több időt töltene a tükör előtt, mint velem. Nem jön be az ilyesmi. Az egyéjszakás meg nem az én műfajom.

21/L

2015. nov. 24. 00:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem az esetem. Az orra meg nem tetszik. Nálam 3 dolog tudja nagyon elcsúfítani az arcot. A szemüveg, a ronda orr, és a vékony vonal száj. Ezek nekem abszolút nem jönnek be...és ő az orros részbe beleesik. És amúgy sem tetszik sehogy sem. Ellenben ha iszonyat jó személyisége lenne...akkor persze, be is jöhetne még éppen... A személyiség, a jellem, a kisugárzás így nem jön le...fogalmam sincs milyen. Pedig az sokkal többet számít,mint a csinos pofi és kocka has................
2015. nov. 24. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Jóképű, rendben van, de a személyiségét nem ismerem.
2015. nov. 24. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!