38 éves vagyok, magas, karcsú, kifogástalan alakú. Segítséget, linkeket kérek, a majdnem 40 éves nőknek megfelelő öltözködési stílusokról?
nem butaság a forrónadrág, kikérem magamnak a többi tini nevében!:D igenis, hogy jó. de szerintem miniszoknyát tényleg ne hordj! arra had ne mondja, hogy mit szoktak mondani. [link]
legalábbis ilyet biztos ne!
L/15
nem butaság a forrónadrág, kikérem magamnak a többi tini nevében!:D igenis, hogy jó. de szerintem miniszoknyát tényleg ne hordj! arra had ne mondjam, hogy mit szoktak mondani.
legalábbis ilyet biztos ne!
L/15
Ha jó az alakod, nyugodtan vedd fel a miniszoknyát!
Ne aggódj amúgy, nekem is teszik már az anyósomék a megjegyzéseket...holott én még "csak" 28 éves vagyok. Hát nem érdekel, bomba alakom van, nehogy már elrejtsem azt ami szép. Takargassák magukat azok, akiknek van mit!! Sok tizenéves meg 20 éves megirigyelhetné azt, hogy náluk idősebbek sokkal jobban néznek ki.
Szerintem is mehet szoknya (rövid is, de ha minit veszel, tudj viselkedni benne!) de 40 körül a nagyon rövidet már csak harisnyával kéne szerintem. Bár a lábad bőrén is múlik, de ha már nem olyan feszes, akkor a harisnyával még menthető, ami anélkül, pőrén már "rusnya". Ha sima, hibátlan a bőröd, nincsenek seprűvénák, visszerek és jelentősebb narancsbőr rajta, akkor ilyen melegben simán felveheted utcára, leszaladni valahova stb.. De pl. hivatalos megjelenéseknél már nem igazán ajánlott.
Szerintem 40 körül nyugodtan követheted a divatot. A szabások, felsők jellemzően kortalanok, de válassz visszafogottabb színeket, ne öltözz papagájnak! A 20 évesen még vicces és csinos a szivárvány minden színét felvonultató összeállítás, 40 körül már nem való. Ettől még használhatsz színeket, de mondjuk egy piros mintás vászon szoknyához feketét, fehéret párosíts, és ne sárga-piros-zöld mintás fölsőt. Vagy ha színes fölsőt veszel, húzz egyszerűbb, egyszínű szoknyát vagy nadrágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!