Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fejkendő nőknek divatos?...

A fejkendő nőknek divatos? Vagy inkább valamilyen sapka?

Figyelt kérdés

Betegség miatt csomókban hullik a hajam, esélyes hogy kihullik az egész. Levágattam egész rövidre, de kellene valami a fejemre, hogy 1. ne legyek fiús, 2. ne látszanak a kopasz foltok.

Sapka vagy kendő a divatosabb? Milyen fajta? Hol lehet szépeket venni?

2012. ápr. 6. 12:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor az egyik ismerősöm volt ilyen helyzetben, ő kendőt hordott. Neki ilyesmi volt:

[link]

Ezeket a kendőket egyébként a muszlim nők hordják, és nem öregasszonyosan kötik meg őket, ezáltal pedig teljesen jól néznek ki, és divatosan lehet őket hordani. Egyébként ezeknek a kendőknek hijab a nevük. Rengetegféle mintában és stílusban lehet ilyeneket venni, bár, hogy hol, azt sajnos nem tudom. De egyébként szélesebb sálakat is használhatsz, s azokat is meg tudod így kötni.

Szerintem még ez is jól néz ki:

[link]

Linkelek még pár képet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Üdv.

2012. ápr. 14. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!