Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell a Nőknek a majdnem tökéletes férfi?
hát figyelj. a papucs az az aki meghunyászkodik egy nő előtt és bármiben igazat ad neki. magyarul egy döntésképtelen zombi.
de nálam más működik. én nem akartam tucatnőket. én olyanra vágytam vágyom akinek nem az számít hogy mennyi pénzem van, kik a barátaim. és különbséget tud tenni köztem és a család közt. mert a barátnőm családja mai napig megkeseríti az életünket és ő nekik ad igazat. de ezt te ugysem értheted valószínüleg.. és attól nem leszek papucs, hogy tisztelem szeretem a nőket, meg udvarias vagyok, becsületes és hűséges. de lehet te az vagy az a te dolgod.
"próbálok olyan lenni amilyenre a nők vágynak"
torka véres tesó
Én dobnám a nőt, nem való hozzád.
utálom ezt a papucs kifejezést :)
Abból, amit leírtál nem derül ki, hogy pontosan mitől is lennél te olyan nagy főnyeremény. A pénz meg a virág, már bocsánat, de egy értelmes lánynak nem minden.
Lehetsz ezektől függetlenül bunkó, érzéketlen, trehány, unalmas, papucs...stb
Ha ezektől eltekintünk, simán lehet, hogy a lány nincs olyan értelmi szinten, hogy értékelni tudjon, esetleg teljesen másra vágyik, lehet, hogy másba szerelmes, vagy meg is csal, esetleg szimplán egy hisztis p*csa, vagy kiábrándult belőled a 2 év alatt. Válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!