Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell a Nőknek a majdnem tökéletes férfi?
Figyelt kérdés
miért van az hogy a barátnőm nem becsül meg. pedig próbálok olyan lenni amilyenre a nők vágynak. kicsit hosszú lenne leírni mindent, de a lényeg az hogy jópár évig nem akartam barátnőt, mert láttam milyenek a nők, és mára még durvább a helyzet. de megtaláltam azt a nőt aki megérne bármit. és küzdöttem érte. pedig nem volt a családi háttere az a túl rózsás. szóval kitartottam mellette. de már a kapcsolat elején furcsa volt. néha nagyon bunkó, meg ha felidegesítették rajtam töltötte ki a mérgét. pedig sosem tettem olyat hogy megérdemeljem. úgy voltam vele, hogy ha külön albérletbe megyünk majd megváltozik a dolog, lehiggad. de amióta elköltöztünk külön. egyre rosszabb. és már nem nagyon bírom. pedig sosem csalnám meg,szeretem, megadok neki mindent ami tőlem telik. meglepem virággal, pénzelem. de neki nem elég. néha a szexért könyörögni kell jóformán. és a szexet nem is nagyon élvezi. és nemtudom miért. amúgy én voltam neki az első. de teljesen olyan mintha frigid lenne vagy nemtudom. elsősorban lányoktól kérdezem hogy ez miért lehet. 2 éve vagyok vele. 25 vagyok.2012. okt. 7. 19:37
21/40 A kérdező kommentje:
utolsó: tapasztalat. volt időm rá. és sajnos a baráti körben és ismerősök párkapcsolatait láttam létrejönni és bizonyos hibákba belefulladni és tönkremenni. és gyűjtöttem az infókat hogy mit hogyan kellene csinálnom hogy ugyanazokat ne kövessem el. de sajnos azt veszem észre hogy mindeggy mennyire törekszem arra amire a nők elméletileg vágynak, sosem elég nekik amit kapnak. mondom tisztelet a kivételnek csak én nem találtam még olyat pedig bejártam az országot.
2012. okt. 7. 20:42
22/40 anonim válasza:
Azzal meg semmi gond, hogy tiszteled a nőket. Nagyon sokan itt is panaszkodnak GYK-n hogy nincs barátnőjük, mert mindenki elutasítja őket, meg hogy a lányok milyen hülyék manapság. Az a baj, hogy az ilyen fiúkról sugárzik az a hozzáállás, hogy úgy is el lesznek utasítva és emiatt a lányokat hibáztatják (meg mindenféle külső körülményt) , így aztán tényleg taszítják a nőket.
23/40 A kérdező kommentje:
mármint nehogy félreértsétek. laktam az országban sokfelé most éppen nyugaton vagyok. és vannak sokfelé rokonok. volt hogy egy ideig ott laktam barátkoztam ismerkedtem és sajnos mindenhol ugyanaz a helyzet.
2012. okt. 7. 20:44
24/40 anonim válasza:
Az jó, ha tapasztalat, és nem könyv. Megtennéd, hogy leírod hogy Te mit vársz a nőktől vagy egy kapcsolattól? (Engem is érdekel hogy mi kell a fiúknak.)
25/40 A kérdező kommentje:
hát azt elhiszem csak tudod van egy alapgondolat amit sokan nem vesznek figyelembe, ha megismerek valakit akkor nálam tiszta lappal indul valamennyi bizalommal és ott az esélye hogy erősítse azt vagy elbukjon mindent. ha hallok is valakiről valamit nem hiszem el míg be nem bizonyítja. van sok nő barátom idősebb is meg fiatalabb is, és sokan küzdenek azzal amit úgy hivnak hogy pletyka. sajnos az utóbbi időben elég rosszul áltam anyagilag és nem volt mit enni lassan, mert egy hónapjha melóztam még csak . és 2 hét volt még fizuig. ezt elmeséltem az egyik barát barátnőmnek, és ő meg elmondta az egyik barátnőjének. és a nő segített nekem annak ellenére hogy akkor látott másodjára , bevásároltak nekem a férjével hogy kihúzzuk fizuig. kérdem én hány ilyen embert tudsz mutatni?
2012. okt. 7. 20:48
26/40 anonim válasza:
Ilyen alapon magadtól is kérdezhetnéd, mi ér meg benne ennyit, ha semmit sem tesz érted és még bunkó is. A szerelem sajnos nem ezen múlik.
27/40 anonim válasza:
Jajj.... figyelj: 25 éves vagyok, lány, baráti köröm szerint szép is és értelmes is. Mégsem találok magamnak senkit, randizok, más és más okok miatt kudarcba fullad, mégsem vagyunk egymáshoz valók.
És mielőtt elkeseredésemben nagy szavakkal dobálóznék, hogy fú, ismerem már a világot, összes pasi ugyanolyan, csak a rib@ncok kellenek nekik, bezzeg az ilyen lányokkal, mint én nem is törődnek... - lesz@rom, nem lehet ezt erőltetni. Hiszem, hogy találok magamnak majd valakit és nem fogom az egész világ férfipopulációját okolni, hogy ez nem sikerül. (amúgy volt már kapcsolatom, csak jelenleg nincs).
Minden jel arra utal, hogy barátnőd részéről se szerelem, se szenvedély nincs meg irántad. Miért nem hagyod békén?
28/40 anonim válasza:
Ezt most nem értem mire írtad. Arra , hogy az ilyen lányokat keresed, mint aki önzetlenül segített?
29/40 A kérdező kommentje:
utolsó előtti. elhiszem hogy csalódtál, és hogy nem illetek össze, de lehet a te hibád is, mert túl sok az elvárásod. figyelj sok az idióta férfi, sőt ő miattuk van ez az egész. mert a nők alapon szeretetre vágynak és nem arra amit manapság csinálnak csak tudom sokat csalódnak. van akinek nem kell ez , amit én szeretnék adni, de nem hiszem el hogy minden nőnek jó ez a helyzet. nem ismerlek, nem tudom milyen vagy se barátnak se szerelemnek de biztos megvannak a pozitív értékeid. de mint mindenkinek nekedis vannak rossz tulajdonságaid.
2012. okt. 7. 21:00
30/40 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló nem erre írtam csak az egészre példának hogy ilyen is van, és sosem hittem volna hogy valaki ismeretlenül segít a másikon. ugyanez az én helyzetem hogy senki sem foglalkozik ezzel a témával mert mindenki egyből támad ahelyett hogy ezt is számításba venné
2012. okt. 7. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!