Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell a Nőknek a majdnem tökéletes férfi?
"néha nagyon bunkó, meg ha felidegesítették rajtam töltötte ki a mérgét"
Annyira 'majdnem tökéletes' vagy, hogy ezt büntetlenül meg lehet tenni veled
"sosem tettem olyat hogy megérdemeljem"
nem baj, hát neki ilyen kedve volt, és a 'majdnem tökéletes' pasi ezt el kell tűrje
"megadok neki mindent ami tőlem telik"
"meglepem virággal, pénzelem"
ezek után amit tett érted, ez alap!
"én voltam neki az első"
ezt csak bemásoltam, talán jelent valamit..
"nem vagyok bunkó, szeretem a romantikát, szeretek moziba járni, vásárolni, terepmotorozok, kosarazok, rajzolog elég jól. imádom a zenét. a kirándulást. és millió sok dolgot."
Nahát, te aztán tényleg megérdemled ezt a lányt!
Folytassam, vagy már tisztul a kép?
4-es azt írtam nem is nagyon élvezi, van amikor igen de az utóbbi időben mondom könyörögni kell jóformán hogy csináljuk. szerintem otthagyom. de nekem még egy idióta nem kell. a nők nagy része sajnos megy a tömeg után. meg az idióták a pénzesem meg a menők kellenek nekik. szóval ennyi.
köszönöm a válaszokat mindenkinek. és ne legyen vita .
Egyszer azt írod, hogy tucatnők vannak meg hogy "látod milyenek a nők" és emiatt nem is akartál egy ideig barátnőt - ez a vélemény eléggé sértő a nőkre nézve.
Utána meg azt írod, hogy tiszteled a nőket... azt elhiszem, hogy megpróbálsz mindent megadni a barátnődnek, de szerintem érzi ezt a nyomasztó hatást, ami felőled árad és igazából már szakítani akar... azért nem szakít, mert akkor jogosan fel lennél háborodva, hogy dehát miért, mindent megadtál neki, szeretted stb. És ezzel tovább mélyülne a "minden nő ugyanolyan" típusú felfogásod. Nem lehet bizonyos dolgokat erőltetni. Nem ismerlek, de ahogy a sorok közt olvasok, én meg vagyok riadva. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!