Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen lenne számotokra a tökéletes férfi, fiú?
Jóképű, intelligens, vagány, férfias és nem akar elhagyni
23/L
Fú jó kérdés...nem találkoztam még ilyennel, de őszintén nem is akarok...de azért alap szerintem, hogy laza legyen, ne vegye túl komolyan az életet, legyen egy határozott, férfias fellépése és meglegyen benne az elvárható intelligencia...sokat várok? :)
20/L
Ha birkózunk, hagy nyerni.
Tudjak vele beszélni bármiről.
A hideg kezemet a meleg zsebébe teszi.
Hagyja, hogy párnának használjam a pulcsiját.
Mondja, hogy szeret, és értse, gondolja is úgy.
Megcsókol esőben, napsütésben, hóesésben.
Olyankor is hív, mikor nem számítok rá.
Észreveszi, hogy néha mondok dolgokat, amiket nem gondolok komolyan.
Elmondja nekem a problémáit és hagyja, hogy segítsek.
Nevettessen meg.
Mikor megölelem és el akarom engedni, szorítson erősebben.
Azt mondja, hogy szép vagyok.
Belát a mosolyom mögé, és tudja, ha valami nem oké.
Aki csak szimplán az enyém, hogy megtarthassam.
Számomra van egy "tökéletes" akit nem is igazán akarok megtalálni, és tudom,hogy a való életben nem biztos,hogy beleszeretnék egy olyanba aki az álmaimban él,és egyáltalán nem az álomférfihoz hasonlítom a valós férfiakat, de mivel azt kérdezted,milyen a tökéletes,leírom:
Fekete,rövid haja van, zöld szemekkel. Babaarca van és 190 cm körüli, izmos. Kicsit zárkózott,de védelmező és humoros, kedves,aranyos,és szeret.
17/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!