Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet megkörnyékezte egy igazi tökéletes külsejű férfi, mit tegyek?
Nem hajtott rá nyíltan, de nagyon próbál barátkozni a barátnőmmel és sikerül is neki, mivel folyton olyan programokat talál ki, amikért él-hal a párom. (Sajnos ezek tipikusan olyan dolgok, hogy én sose csináltam vele, mert nem volt kedvem, most már hülyén venné ki magát, ha hirtelen úgy tennék, mintha akarnám, úgyis tudná, hogy csak féltékeny vagyok és azért)
Olyan srácot képzeljetek el, akiről bármelyik lány álmodik, tényleg, annyira tipikus.
Én meg ezzel szemben egy meglehetősen csúnya srác vagyok, biztos, hogy nem a külsőm miatt van velem a barátnőm. (Egyébként a barátnőm is nagyon gyönyörű, ő meg pont az a típus, akiről a férfiak álmodoznak, biztos ennek az új havernak is megtetszett egyből.)
Mit kéne tennem?
A barátnőm szerint tuti nem akar tőle semmit, mert a srác másba szerelmes, szóval szerinte kár ezen aggódnom, és ő se akar semmit attól a sráctól, de látom, hogy igen.
Azért szerintem légy óvatos. Velem is előfordult már hasonló, és sajnos én vesztettem. Ne féltékenykedj túlságosan, mert akkor elriasztod magad mellől a lányt, inkább légy figyelmesebb vele, egy két apró ajándék, közös programok.. Ha ugyanarra az időpontra raksz egy programot mint a másik srác, és a barátnőd őt választja, na akkor már baj van....
21/L
Hát, h h elmegy 1 másik pasival 2esbe ? :D
Mi barátnőmmel úgy vagyunk, hogy vagy együtt megyünk, vagy nem megyünk. (most nem ilyesmiről beszélek, hogy WC-re, meg vásárolni...) Ki hallott még ilyet, hogy elengedem pl moziba 1 másik fiúval, másnap meg a strandra viszi, harmadik nap meg meghívja csak őt szülinapi bulira :D
Mond meg neki h zavar, hogy állandóan vele lóg, és kész!
Fordított esetben neki is rosszul esne.
Én megértelek, nagyon nehéz és parás szitu lehet ez neked most. Én is csúnya srác vagyok, engem csak neten látatlanba kedveltek meg eddig a lányok, utána már valahogy a külsőm is jobban elfogadták, bár volt, aki eltűnt, amint meglátta a profilképem. :D De jól van ez így, felszínes lányokra nem vágyom én.
Egyébként sajnos van esély rá, hogy elhagy a jobbképű srácért, hiába mindenki a jobbra vágyik, én ronda fiúként tudom, hogy mennyire nem ér semmit az, hogy te jellemre rendes vagy blablabla.
Ugyanis nekem is volt egy lány az életemben, aki azt mondta,hogy tökre összeillünk jellemre és tényleg jól megvoltunk együtt, mégis végül egy jobbképű, magasabb fickónál kötött ki.
Ha vele is kijön olyan jól, mint veled és még jobbképű is, akkor sajnos veszíteni fogsz nagy eséllyel.
Lehet csak elcsábul a jóképű gyereknek és megbánja majd, visszakönyörög hozzád, de az is lehet, hogy elhagy érte, illetve még azt tudom elképzelni, hogy veled marad, de közben félrekefél a sráccal.
Én már nem bízom a nőkben, nem hiszem, hogy van olyan lány, aki letudná kötni magát egyetlen egy fiúnál, főleg, ha az külsőre nem vonzó a számára csak jellemre max.
Sajnálom. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!