Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet megkörnyékezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet megkörnyékezte egy igazi tökéletes külsejű férfi, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem hajtott rá nyíltan, de nagyon próbál barátkozni a barátnőmmel és sikerül is neki, mivel folyton olyan programokat talál ki, amikért él-hal a párom. (Sajnos ezek tipikusan olyan dolgok, hogy én sose csináltam vele, mert nem volt kedvem, most már hülyén venné ki magát, ha hirtelen úgy tennék, mintha akarnám, úgyis tudná, hogy csak féltékeny vagyok és azért)

Olyan srácot képzeljetek el, akiről bármelyik lány álmodik, tényleg, annyira tipikus.

Én meg ezzel szemben egy meglehetősen csúnya srác vagyok, biztos, hogy nem a külsőm miatt van velem a barátnőm. (Egyébként a barátnőm is nagyon gyönyörű, ő meg pont az a típus, akiről a férfiak álmodoznak, biztos ennek az új havernak is megtetszett egyből.)

Mit kéne tennem?

A barátnőm szerint tuti nem akar tőle semmit, mert a srác másba szerelmes, szóval szerinte kár ezen aggódnom, és ő se akar semmit attól a sráctól, de látom, hogy igen.

2012. aug. 2. 20:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatot rosszul írtam, szóval nem azt látom, hogy a barátnőm akar valamit tőle, hanem a srác akar valamit a barátnőmtől.
2012. aug. 2. 20:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ha a barátnőd határozottan mondja, hogy számára semmi, akkor nem érdemes ezen agyalni. Nem tudom milyen rég vagytok együtt, de 1-2 év minimumnál már nincs probléma. Bízz egy kicsit benne. Ha nem a külső miatt van veled, akkor pláne ne aggódj :) Nyilván jobb vagy mint az a srác... Már szerintem dobott volna, de ha nagyon aggódsz akkor se mondd neki sokat, sokszor, mert megsértődik, hogy nem bízol benne...
2012. aug. 2. 20:05
 3/15 Libamáj válasza:

Azért szerintem légy óvatos. Velem is előfordult már hasonló, és sajnos én vesztettem. Ne féltékenykedj túlságosan, mert akkor elriasztod magad mellől a lányt, inkább légy figyelmesebb vele, egy két apró ajándék, közös programok.. Ha ugyanarra az időpontra raksz egy programot mint a másik srác, és a barátnőd őt választja, na akkor már baj van....

21/L

2012. aug. 2. 20:11
 4/15 anonim ***** válasza:
A féltékenység jó egy darabig, egy ponton túl már nem árthat a kapcsolatnak. A féltékenység ellenszere a bizalom. Persze ezt könnyű mondani, más érezni. De azért, mert neked most kisebbségi érzésed lett egy kicsit a másik srác miatt, az nem jelenti azt, hogy mindjárt okod is lenne a féltékenységre. (Egyébként meg a férfiak általában nem arra a féltékenyek, akire kellene. )
2012. aug. 2. 20:12
 5/15 A kérdező kommentje:
De az nem túl átlátszó, ha direkt ugyanakkorra teszek egy programot?
2012. aug. 2. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát, h h elmegy 1 másik pasival 2esbe ? :D

Mi barátnőmmel úgy vagyunk, hogy vagy együtt megyünk, vagy nem megyünk. (most nem ilyesmiről beszélek, hogy WC-re, meg vásárolni...) Ki hallott még ilyet, hogy elengedem pl moziba 1 másik fiúval, másnap meg a strandra viszi, harmadik nap meg meghívja csak őt szülinapi bulira :D

Mond meg neki h zavar, hogy állandóan vele lóg, és kész!

Fordított esetben neki is rosszul esne.

2012. aug. 2. 20:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek, nagyon nehéz és parás szitu lehet ez neked most. Én is csúnya srác vagyok, engem csak neten látatlanba kedveltek meg eddig a lányok, utána már valahogy a külsőm is jobban elfogadták, bár volt, aki eltűnt, amint meglátta a profilképem. :D De jól van ez így, felszínes lányokra nem vágyom én.

Egyébként sajnos van esély rá, hogy elhagy a jobbképű srácért, hiába mindenki a jobbra vágyik, én ronda fiúként tudom, hogy mennyire nem ér semmit az, hogy te jellemre rendes vagy blablabla.

Ugyanis nekem is volt egy lány az életemben, aki azt mondta,hogy tökre összeillünk jellemre és tényleg jól megvoltunk együtt, mégis végül egy jobbképű, magasabb fickónál kötött ki.

Ha vele is kijön olyan jól, mint veled és még jobbképű is, akkor sajnos veszíteni fogsz nagy eséllyel.

Lehet csak elcsábul a jóképű gyereknek és megbánja majd, visszakönyörög hozzád, de az is lehet, hogy elhagy érte, illetve még azt tudom elképzelni, hogy veled marad, de közben félrekefél a sráccal.

Én már nem bízom a nőkben, nem hiszem, hogy van olyan lány, aki letudná kötni magát egyetlen egy fiúnál, főleg, ha az külsőre nem vonzó a számára csak jellemre max.

Sajnálom. :/

2012. aug. 2. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Csináld úgy, mintha nem tudtad volna, hogy akkor akart vele is menni :)
2012. aug. 2. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Kár aggódnod szerintem. Lehetőleg ne csinálj féltékenységi jeleneteket. Csinálj úgy mintha mi sem történt volna.
2012. aug. 2. 20:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha szeret a csaj, veled marad. Ha nem szeret, és az a másik kell neki, fejed tetejére is állhatsz bármilyen programmal. Úgyis lelép. Féltékenykedni nehogy elkezdj látványosan, mert azzal csak a másik srác felé zavarnád. Csak legyél önmagad. Ha elmegy, akkor így kellett történnie. Ha nem, akkor örülhetsz, mert tényleg szeret.
2012. aug. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!