Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet megkörnyékezte egy igazi tökéletes külsejű férfi, mit tegyek?
Nem hajtott rá nyíltan, de nagyon próbál barátkozni a barátnőmmel és sikerül is neki, mivel folyton olyan programokat talál ki, amikért él-hal a párom. (Sajnos ezek tipikusan olyan dolgok, hogy én sose csináltam vele, mert nem volt kedvem, most már hülyén venné ki magát, ha hirtelen úgy tennék, mintha akarnám, úgyis tudná, hogy csak féltékeny vagyok és azért)
Olyan srácot képzeljetek el, akiről bármelyik lány álmodik, tényleg, annyira tipikus.
Én meg ezzel szemben egy meglehetősen csúnya srác vagyok, biztos, hogy nem a külsőm miatt van velem a barátnőm. (Egyébként a barátnőm is nagyon gyönyörű, ő meg pont az a típus, akiről a férfiak álmodoznak, biztos ennek az új havernak is megtetszett egyből.)
Mit kéne tennem?
A barátnőm szerint tuti nem akar tőle semmit, mert a srác másba szerelmes, szóval szerinte kár ezen aggódnom, és ő se akar semmit attól a sráctól, de látom, hogy igen.
Légy résen, én azt mondom!
Én egy helyesnek mondott sportos srác vagyok. Majdnem három évig voltunk együtt. De velem is ez volt a szitu. Én hülye nem vettem figyelembe ezeket a jeleket. Mondván "csak haverok". A végén meg kiderült, hogy megcsal vele! Velem is együtt volt, és vele is. :S Majd egy idő után feltűnt nekem is, hogy valami nem kerek. De akkor már késő volt... Kérdőre vontam. Csak hűlyíteni próbált, terelt... Én is azzal taktikáztam, hogy akkorra intéztem programot, amikor tudtam (kinyomoztam) hogy találkoznak. És lerázott valami ürüggyel, ez nem volt rendszeres, de volt hogy lerázott. Majd egyszer követtem őket... A többit már tudod.
Egy dolgot tudok neked ajánlani. Ha neagyisten te is így járnál. A barátnődet nehogy visszafogad, a gyerekből pedig taposd ki a belet is. Én is ezt tettem.
Ha elhagy, nem szeretett. Ha veled marad akkor szeret.
Mindkettő jó, mivel ha elhagy, legalább kiderült hogy nem szeretett.
Hagyd a csúnyaságot, meg a szépséget:
" mivel folyton olyan programokat talál ki, amikért él-hal a párom."
Érdekes, hogy ez téged meg hidegen hagyott eddig.... oda lehetsz ám a barátnődért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!