Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kell a Nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell a Nőknek a majdnem tökéletes férfi?

Figyelt kérdés
miért van az hogy a barátnőm nem becsül meg. pedig próbálok olyan lenni amilyenre a nők vágynak. kicsit hosszú lenne leírni mindent, de a lényeg az hogy jópár évig nem akartam barátnőt, mert láttam milyenek a nők, és mára még durvább a helyzet. de megtaláltam azt a nőt aki megérne bármit. és küzdöttem érte. pedig nem volt a családi háttere az a túl rózsás. szóval kitartottam mellette. de már a kapcsolat elején furcsa volt. néha nagyon bunkó, meg ha felidegesítették rajtam töltötte ki a mérgét. pedig sosem tettem olyat hogy megérdemeljem. úgy voltam vele, hogy ha külön albérletbe megyünk majd megváltozik a dolog, lehiggad. de amióta elköltöztünk külön. egyre rosszabb. és már nem nagyon bírom. pedig sosem csalnám meg,szeretem, megadok neki mindent ami tőlem telik. meglepem virággal, pénzelem. de neki nem elég. néha a szexért könyörögni kell jóformán. és a szexet nem is nagyon élvezi. és nemtudom miért. amúgy én voltam neki az első. de teljesen olyan mintha frigid lenne vagy nemtudom. elsősorban lányoktól kérdezem hogy ez miért lehet. 2 éve vagyok vele. 25 vagyok.
2012. okt. 7. 19:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

27. válaszoló vagyok. Ezzel csak arra próbáltam rávetíteni, hogy lehet nem vagytok egymáshoz valók a barátnőddel és ezért nem működik.

És tény, hogy megvannak a rossz és jó tulajdonságaim, mint mindenki másnak. És akikkel eddig találkoztam, kedvesek voltak és rendesek, de nem illettünk egymáshoz.

2012. okt. 7. 21:08
 32/40 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem mik voltak azok amik miatt nem illetttetek egymáshoz? de csak ha nem baj :D
2012. okt. 7. 21:14
 33/40 anonim ***** válasza:

hadd tippeljek:

a lány barátnői szerint nem volt elég "jó pasi" ezért dobta

a férfi csak egy könnyed és gyors döngetésre vágyott amit nem kapott meg,vagy megkapott

2012. okt. 7. 21:21
 34/40 A kérdező kommentje:
utolsónak. lehet, de lehet hogy nem. mivel te sem tudsz semmi háttérinfót ne írj olyat ami nem lehet 100 százalékban igaz. hacsak nem tudod bizonyítani.
2012. okt. 7. 21:26
 35/40 anonim ***** válasza:

Azt, hogy miért nem illettünk egymáshoz, nem olyan egyszerű elmagyarázni... ha valaki szeret, akkor szereti a rossz tulajdonságaimat is.

Elmondom egy példával: eléggé esetlen vagyok, nekimegyek mindig valaminek vagy beütöm magamat valahová, olyankor mindig hangosan káromkodok majd a számhoz csapok, mert rájövök, h más is hallotta. Valaki, aki szerelmes volt belém, ezeket a megmozdulásaimat imádta. Szerette azt is, ahogyan beszélek, ahogyan nevetek és ahogyan mérges vagyok.

Más fiút ez egy idő után idegesített. Nagyon apró dolgok ezek, de az apró dolgokban van a lényeg.

Én is voltam szerelmes és szerettem a mások szerint idegesítő tulajdonságokat abban a fiúban.

Szerintem ez a szerelem és a párválasztás lényege, hogy szeretitek egymást még a kis apró hibákkal együtt. Nem egyszerű párt találni, mindenki más, de minden kudarc után úgyis abban reménykedem, hogy eljön majd az a valaki, akivel minden hibáink ellenére is jól kijövünk:)

2012. okt. 7. 21:29
 36/40 A kérdező kommentje:
ez igaz és egyetértek veled teljes mértékben. mert ha valakit szeretsz és kitartasz mellette akkor nem csak a jó hanem a rossz dolgokat is el kell fogadni, legalábbis ennek kellene az alapnak lennie.
2012. okt. 7. 21:31
 37/40 anonim ***** válasza:
melyik részét nem érted annak a hosszú szónak,hogy tipp?
2012. okt. 7. 21:36
 38/40 anonim ***** válasza:
rossz tipp volt, cica. És nem is szép ilyet feltételezni másokról, úgyhogy miért háborodtál most fel?
2012. okt. 7. 21:39
 39/40 A kérdező kommentje:
???? most ezt mire és kinek írtátok?
2012. okt. 7. 21:46
 40/40 A kérdező kommentje:
jaaa leesett :D
2012. okt. 7. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!