Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1000-ből, hány incel problémáját oldaná meg ez a kezdőszett?
2022. jún. 4. 21:26
71/77 anonim válasza:
"Hallgatom"
Mutasd meg a nő filmográfiájában melyik az első ismert film és mikor készült. Segítek neked:
72/77 anonim válasza:
Baszod, ez mit bizonyít? Cassel sem volt híresebb, amikor összejöttek, később meg aztán tényleg túlszárnyalta őt Bellucci. De próbálkozz tovább, nyugodtan. 😂
73/77 anonim válasza:
Látom nem szeretsz olvasni, leírom hát neked megint:
"Vincent Cassel apja pedig elismert színész jó kapcsolatokkal (Robert Altman, Sidney Lumet...). Milyen véletlen, hogy 1999 után kezdett szerepelni a nő ismertebb filmekben."
74/77 anonim válasza:
Tudod mit? 😂😂
Legyen... Nekem aztán mindegy. Én látom a környezetemet, látom a saját életemet, látok embereket az utcán, és képes vagyok felfogni, hogy az igazság egy összetett, soktényezős dolog.
Ha ez neked nem megy, akkor maradj meg a tévképzetedben. (Lehet, hogy lelkileg kevésbé megterhelő számodra...)
75/77 anonim válasza:
Én Budapest belvárosában élek, ha kimegyek az utcára csak külsőre egyező szinten levőket látok. Fura. Ismerősem (lányok) soha nem álltak le szinten alulival. Soha. Ez is fura. De persze interneten anonim mindenki állítja bátran, hogy a szépség relatív, meg belső tulajdonságok, meg "összetett, soktényezős" csak mégse. Ezért mondtam, ha tudod bizonyítani, akkor még akár el is hiszem. Kértem már mást is, ő se tudta, csak a szája járt. Nekem meg van 100 000 000 euróm. Csak nincs.
76/77 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva, nekem nem kellene egy ilyen autós pali, ez a kocsi egy benzin temető, főleg ilyen benzinárak mellett. Aztán a karbantartási szervizek is egy vagyonba kerülnek. A lakás szép, de zavarna hogy be tudnak kukkolni a szomszédok.
77/77 anonim válasza:
0-ét, mert ettől még a személyiséfed xar marad. Egy szexista, önsajnáltató gyökér leszel ugyanúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!