Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1000-ből, hány incel problémáját oldaná meg ez a kezdőszett?
Lehet, hogy egy ilyen képre masztiznak a nők, nem tudom. Csak azt, hogy ezen vagy 40 kozmetikus meg 120 producer keresztülment, mire ilyen lett. Belőled is tudnak ilyet varázsolni, csakhogy a valóság még mindig nem ez. Vagy csak ilyen embereket látsz rohangálni szerte az utcán?
A valóság az, hogy ennél sokkal átlag férfiak sokkal átlabb nőkkel mozognak az utcán.
A kérdés viszont még mindig az, hogy elérted már, hogy így nézzél ki?
Igen, csak nem ez volt a kérdés. Leírom neked megint, mert késő van és véletlen elfelejtetted. Semmi gond. 25-ös hozzászólásodban azt állítottad (szó szerint idézek) "Hogy kinek mi tetszik, teljesen relatív". 38-ban pedig felvázoltam neked egy egyszerű gondolatkísérletet, amire véletlen nem válaszoltál. Megtennéd, hogy válaszolsz? Szerinted az én vagy a te állításod a valós?
"A vonzalom kapcsán személyiségről, karakterről, viselkedésről, szociális képességekről, humorról, magabiztosságról, lazaságról, intelligenciáról, kedvességről és kisugárzásról beszéltem."
Neked pedig leírom az én kis történetem. Szigorúan csak röviden. Töredelmesen bevallom elég ronda ember vagyok, de nekem csak a szép nők tetszenek (ejnye-bejnye). Életem során próbálkoztam egynehányszor élőben szép nőknél, mindannyiszor visszautasítás lett a vége (joggal természtesen). Néha elég csúnya alázós kinevetős és még sorolhatnám, de sebaj, elfogadom én voltam a hülye, hogy messze szintemen felüli nőknél probálkoztam. Egy ponton elegem lett ebből ill. a fejem is tele lett akkor már az ilyen önbizalom/humor/intelligencia baromságokkal így fogtam és viszonyításképp próbálkoztam 3 szintemen levő ronda nőnél. Ha hiszed ha nem mind a három játszi könnyedséggel összejöhetett volna. Hát nem furcsa? Elismerem egynél túlzásokba estem és elkeztem hülyíteni (ezért dádá jár), szegény belém szeretett, majd sírás lett a vége, amikor elég csúnyán megaláztam.
Na, hozzád pedig a kérdésem, hogy ha egyszer ugyanaz az ember voltam, mert hát joggal feltételezhetjük, hogy nem lettem magabiztosabb, viccesebb, okosabb, műveltebb... akkor miért lehet az, hogy a szép nők rendre visszautasítottak, a saját szintemen levő rondák közül meg egyik sem. Furmányos egy feladvány ez, nemdebár? :)
Olvastam már párszor a sztoridat. :))
Itt ajánlanám figyelmedbe a "Nyilván itt is játszik a szépség..." félmondatomat, amelyben elismerem, hogy a külsőnek természetesen van szerepe a párválasztásban.
Én is leírnám a történetemet, amelyben (ha nem is beleszerettem, hiszen nem ismertem túl jól), de szexuálisan nagyon rákattantam egy objektíve előnytelen külsejű srácba, de ugyebár visszakézből lennék lehazugozva, nem? Vagy minimum lerondázva. :D
Én tényleg nem akarok képmutatóskodni: számít a külső, és egy bizonyos szint alatt baromi nehéz. De a Tinder statisztikák akkor sem mutatják a nők valós működését. Nem igaz, hogy csak az általad linkelt szépfiúhoz vonzódunk, de ahhoz, hogy egy átlagos/átlag alatti srác vonzóvá váljon, ahhoz KELL a személyes ismeretség. Ha ezt kihúzzuk a képletből, akkor tényleg csak a Tinder lelketlensége marad - a férfiak részéről is.
Nem válaszoltál csak hárítasz te is, mint mindenki más.
De hogy részletezzem is... a 38-as válaszodban konkrét kérdés nem volt. Csak fújtad a hülyeséged, amire semmi bizonyítékod nincs....
Tovább?
46
Mégis mit értesz maximum szint alatt?
Olvasd el megint a 38-as válaszom, különös tekintettel:
"Mivel a szépség relatív, azaz mindenkinek más a szép, 50 nő engem fog választani, 50 meg a másikat. Ezt állítod. Mert én meg azt, hogy 100 nő fogja az alábbi úriembert választani, 0 meg engem."
A kérdés mi lesz a végeredménye ennek a kísérletnek. 50-50 vagy 100-0 a jóképű javára. Végtelenül egyszerű. Nem az a kérdés, hogy belőlem, egy deformált arcú kopaszodó ronda emberből mit lehet csinálni, hanem hogy 100 nő egy jóképűt választana kizárólag vagy 50-50, hisz szerinted a szépség relatív. Ismétlem szerinted a szépség relatív. Harmadjára is leírom neked: szerinted a 𝘀𝘇𝗲́𝗽𝘀𝗲́𝗴 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶́𝘃. Szerintem nem. Ez a kérdés. Remélem mostmár nem fogsz hárítani, ugyanis 1 szóval is meg tudod válaszolni a kérdésem. Drukkolok, hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!