Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1000-ből, hány incel problémáját oldaná meg ez a kezdőszett?
Privátban akartam leírni, de inkább leírom ide, hátha más "incel" is látja.
Ez a 3 dolog, amit linkeltél, szerinted a kiszemeltednek fontos, vagy inkább neked? Ha neked ezek számítanak, akkor miért nem teszel értük, hogy megvalósuljanak? Ha megvalósulnának, attól talán több önbizalmad lenne, úgy gondolod, erre bukna a neked tetsző személy? Ha igen, akkor tettél már bármit érte, hogy összejöjjön? Ha nem tettél még a kezdőszettért sem semmit, akkor miért várod, hogy összejöjjön az, amit szeretnél?
Nem tudom, átmegy-e a lényeg, de szerintem valahogy így kell megközelíteni.
Picit segítek neked: "Ronda embereknek is van 𝗿𝗼𝗻𝗱𝗮 nőjük, a̶ ̶b̶e̶l̶s̶ő̶t̶ö̶k̶ ̶a̶ ̶b̶a̶j̶"
Hányszor kell még elmondani, hogy az itt incelnek kikiáltott emberek egyszerűen rondák, de szinten felül akarnak maguknak. Ronda nőm nekem is lehetett volna már nem is egy...
Mielőtt még nagyon belemelegednél a szépség relatív meg a minden nő mást akar fаszságba ajánlom figyelmedbe nők válaszait alább. Röviden, a szépség 𝗻𝗲𝗺 relatív ill. minden nő mást akar a 𝗷𝗼́𝗸𝗲́𝗽𝘂̋𝗲𝗸 𝗸𝗼̈𝘇𝘂̈𝗹:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szólj, ha még tudok segíteni.
26
A szépség nem relatív. A vonzalom igen. El lett mondva százszor.
#25 + #27
Meccseljétek le akkor, mert itt erős ellentmondások meg hazudozások röpködnek állandóan nőktől.
#26 Válogassam ki az incel férfiak által számukra önnönmaguk igazát bizonyító válaszokat, és reagáljak arra?
Legyünk inkább inverzek, és pakold ki, hogy szerinted mi(ki) az, amit(akit) a nők jóképűnek gondolnak!
#28 A 27-es válaszolóval kb. egy dologról beszélünk, csak más megfogalmazásban.
Nincs mit lemeccselni... Az egy korban és kultúrában élő emberek többnyire képesek egyhangúlag megállapítani egy arcról, testről, tárgyról, művészeti alkotásról, tájról stb., hogy szép-e. Attól még lehet, hogy valakinek személyesen nem tetszik, ahogy nekem nem tetszik Justin Bieber, a legújabb Audi modell, Bosch festményei vagy a fjordok, de attól még látom, hogy szépek.
A vonzalom más kérdés. Nyilván itt is játszik a szépség, de a személyiség, a karakter, a viselkedés, a szociális képességek és a humor ugyancsak hatalmas szereppel bír. Lásd Vincent Cassel, Jack Nicholson, Adam Driver, Kurt Cobain, Nice Peter, a Stranger Things kb összes szereplője stb. A saját és az ismerőseim életében is látok példát arra, hogy egy átlagos/átlag alatti férfi miként lesz "jó parti" a magabiztossága, lazasága, humora, intelligenciája, kedvessége és kisugárzása révén.
Hát így megy ez. Egyszer már leírtam, hogy létezik:
- Szép de nem vonzó
- Szép és vonzó
- Nem szép de vonzó
- Nem szép és nem vonzó
Nem állítom, hogy egy szép ember nem lesz könnyebben vonzó valaki más szemében, de az összefüggés közel sem olyan szoros, mint ahogy azt hiszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!