Szerintetek mi a proli kezdőszett?
Szerintem kapucnis pulóver, hátizsák, tetkó, olcsó energiaital, töltött cigi, fél milliós okostelefon 0 ft kezdőrészletre, 20 éves Suzuki, Astra, Focus esetleg Béjemmwé a seggéhez nőlve.
Ezenkívűl még tudtok valamit?
Kapucnis pulóver és hátizsák ? Kérlek . Magyarázd meg hogy miért :D
nekem nincs tetoválásom , de ezt se kéne ide sorolni . Vannak nagyon igényes és szép kivitelezések . Ne a szemöldök fölé taknyolt szövegekre gondolj :D
A Kérdező nagy valószínűséggel azért adta meg ezeket, mert a túlnyomó többségük ilyenekkel van felszerelve.
A tetoválásnak igenis helye van a listán, köreikben kiemelkedően gyakori a tetoválások viselése, legtöbb esetben igénytelenül kivitelezve.
Téli zokni szandállal, pörköltszaftos, izzadt foltos atléta trikó, tetkó golyóstollal vagy alkoholos filccel, két db fog, az is fekete, mindenhová vidd magaddal a kannásbort. "Tájszólás".
Ez így együtt. Kezdőszett...
Nem értem, mi a baj a hátizsákkal.
Sokkal inkább az ócó kínais Luis Vutton utánzat, zokni-papucs nyilvános helyen, félig letolt melegítőnadrág viselése, cigi a szájban, akkor is, ha épp nem szívja, mondjuk eleve a cigi, szalonnázni a vonaton, "szeretlek Joli" típusú tetoválás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!