Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1000-ből, hány incel problémáját oldaná meg ez a kezdőszett?
60
Hogyne, de más érvekre véletlenül sem reagálsz, hiszen az igazsággal szemben nehéz érvelni. :D
Mert, mi az igazság? De ne csak leírd, hanem bizonyítékokkal támaszd alá, tudod, mint egy tudományos értekezésben, amit gondolom soha nem írtál. Legyen hát ez az első. Tehát bármit állítasz bizonyítanod is kell. Én már állítottam valamit, itt az én bizonyítékom:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Hallgatlak.
A te bizonyítékod a GyK-s kérdés? Beszarok...
Elmondtam már, felsoroltam egy csomó férfit, aki nem néz ki jól, mégis annyira karizmatikus, hogy a nők vonzónak találják, elmondtam, hogy saját életemben is látok egy rakat ilyet. (Te is saját tapasztalattal érveltél.) Amellett a születésszámok és a házasságok aránya egyáltalán nem azt mutatja, hogy csak a férfiak egy szűk rétege lenne párkapcsolatban. De egyszerűen csak ki kéne nyitni a szemed, ha az utcára mész, és rögtön megdőlne az ostoba elméleted.
Na ez így elég?
Látom te se tudod miről van szó. Mindenki, ismétlem 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻𝗸𝗶 tudja, hogy a saját szintjén bárkinek lehet nője. Itt arról van szó, hogy ha a szépség relatív, akkor szép nőknek is kell, hogy tetszen ronda férfi kb. fele-fele arányban, mert standard eloszlást kell kövessen, ugyanis ha nem azt követ, akkor nem relatív a szépség (mint hogy nem is az). Elolvashattad volna mielőtt ideírsz bármit, hogy miről beszélgetünk. De nem tetted.
Én nem mondtam, hogy a szépség realtív, azt sem állítottam, hogy a vonzalom egyik pillére nem az esztétika, azt is elmondtam, hogy csúnyaként nehezebb.
De mi lenne, ha reagálnál az elmondottakra? A felsorolt hírességekre, a saját tapasztalataimra (amik semmivel sem kevésbé relevánsak, mit a tieid). Nos? Hogy történhetett meg, hogy Vincent Cassel a gyönyörű, fiatal és a maga jogán sikeres Monica Belucci férje lett? Kíváncsian várom a válaszodat.
66
Megint átsiklottál egy fontos dolog fölött. Monica Belucci a MAGA JOGÁN volt híres, sikeres, ünnepelt színésznő, amikor összejött Cassellel, akinek csak akkor indult a karrierje. Továbbra is várom a magyarázatot, remélem, ezúttal sikerül értelmes választ adni, szurkolok neked!
Tehát aranyásással nem ér váodlni egy eleve nagyon híres és gazdag nőt, aki kb bárkit megkaphatott volna.
Mi az, hogy bizonyítsam? 😂😂😂 Talán sértsem meg az ismerőseim személyiségi jogait? Igen, ismerek átlag alatti férfit, aki átlag fölötti nővel van, és nekem is tetszett már objektíve csúnya srác, pedig az átlagos szép-szép átlagos kategória vagykk. Most ezt hogy a búbánatba kellene bizonyítsam? Olyanok vagytok, mint a laposföldhívők, komolyan...
1999-ben házasodtak össze, filmográfia:
1999 előtt semmilyen olasz filmekben szerepelt csak, utána kezdett "befutni", legalábbis ismertebb filmekben szerepelni. Vincent Cassel apja pedig elismert színész jó kapcsolatokkal (Robert Altman, Sidney Lumet...). Milyen véletlen, hogy 1999 után kezdett szerepelni a nő ismertebb filmekben. Ezért mondtam neked, NE ismert emberekkel példálozz.
69
Ha akarok, akkor ismert emberekkek példálózok, és halálra röhögöm magam a bénácska ellenvetéseiden. :D
De mint már említettem, léteznek személyiségi jogok, még akkor is, ha neked semmit sem jelentenek. Elmondtam. Tetszett már konvencionális szépségstandard szerint csúnya srác. Mi az istent nem tudsz megérteni egy ilyen egyszerű mondatban? :DDD Van ilyen fiatal pár a családomban is, a baráti körömben is, és az utcán is látni mindenféle felállást. Egyszer próbáld meg kinyitni a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!