Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1000-ből, hány incel problémáját oldaná meg ez a kezdőszett?
Azt csinálsz, amit akarsz, de ha szeretnéd megpróbálhatod elmagyarázni miből adódhat az ezen kérdésben feltett ellentmondás, ugyanis ha (szerinted) a szépség relatív, akkor egyenletes eloszlás kellene, hogy megfigyelhető legyen a szép nők előfordulásában ronda és jóképű férfiak között (pl. Tinderen). Még sincs így. Figyelünk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A vonzalom más kérdés. Nyilván itt is játszik a szépség
Na, ebből ti, incelek ennyit tudtok kiemelni. #30 részletesen leírta a dolgokat (gondolom, századjára), de kíváncsian várom a további kommenteket, hova hegyezitek ki a történetet.
Rendben, 31-es kérdés neked is adott, külön figyelembe véve ezen állításod: "összefüggés közel 𝘀𝗲𝗺 𝗼𝗹𝘆𝗮𝗻 𝘀𝘇𝗼𝗿𝗼𝘀, mint ahogy azt hiszitek".
Tudniillik azon kérdésben az én való életből vett tapasztalatom van leírva, nekem 0 találat Tinderen, jóképű barátaim meg tele vannak szebbnél szebb lányokkal, annak ellenére, hogy 𝘀𝘇𝗲𝗿𝗶𝗻𝘁𝗲𝗱 nem hogy egyértelmű, de még szoros korreláció sincs a férfi kinézete és a szép nőknél megfigyelhető népszerűsége között. Figyelünk.
"2az én való életből vett tapasztalatom van leírva, nekem 0 találat Tinderen"
Ez nem a való élet. Tinderen egy képed van, ami vagy jól sikerült, vagy nem, ezt majd a netközönség megítéli, míg személyes találkozásnál lehet, hogy úgy gesztikulálsz, hogy az a másiknak szimpatikus...
Semmi gond, késő van, megértem, hogy egy idegen szó már nehezebben értelmezhető. Segítek picit neked. Azt állítod, hogy a szépség relatív, azaz mindenki mást talál szépnek. Tételezzük fel, hogy ez igaz. Válasszunk ki véletlenszerűen 100 nőt kb. azonos korcsoportból, majd eléjük állok én, mint ronda meg az alábbi fiatalember. Mivel a szépség relatív, azaz mindenkinek más a szép, 50 nő engem fog választani, 50 meg a másikat. Ezt állítod. Mert én meg azt, hogy 100 nő fogja az alábbi úriembert választani, 0 meg engem.
34
Ez annyira egyszerű...
A vonzalom kapcsán személyiségről, karakterről, viselkedésről, szociális képességekről, humorról, magabiztosságról, lazaságról, intelligenciáról, kedvességről és kisugárzásról beszéltem.
Na most az a kérdésem, hogy két fénykép és három mondat alapján ezek mégis hogyan derülnek ki? Komolyan kérdem. Szerinted egy olyan felszínes platformon, ahol képek és párszavas bemutatkozások alapján huzigáljuk ide-oda az embereket, ott mégis hogy az istenbe történne belső értékek alapján a választás? (Akármelyik nem részéről.) Az nyilván egy húspiac, és nehogy azt hidd, hogy a nők értéke nagyobb. Talán több a jelentkező, de elhiheted, hogy többnyire ők sem a fent felsorolt értékek után kajtatnak, csak remélnek egy dugást.
A való életben azonban, ahol látod a másik embert, ahol nemcsak a te viszonylatodban létezik, hanem lehetőséged van megfigyelni a más emberekkel történő interakcióit, betekintesz az életébe, hallod a hangját, látod, ahogy mozog, érzed az illatás, a való életben, ahol vannak közös ismerősök, közös tapasztalatok, emlékek... Ahol nem az van, hogy "Szia, Béla vagyok. Járunk?", hanem egy sokkal organikusabb, emberibb és szebb módon alakul a kapcsolat, ahol nem célirányosan, mesterségesen randiztat téged egy algoritmus... Na szóval a való élet más.
És még egy fontos dolog: egy csomó szingli nő nincs fenn a Tinderen. Igen, mi is létezünk, és mi is nyitottak vagyunk a párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!