Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1000-ből, hány incel problémáját oldaná meg ez a kezdőszett?
Nyilván tudod, mit kell érteni alatta, direkt nem írom le neked.
51
Vagy azt, hogy bizonyos genetikával egy ponton túl nem lehet jobban kinézni, vagy azt, hogy bizonyos kinézettel kábé determinált, hogy milyen külsejű csajod lesz. A kettő közül valamelyik.
Amúgy figyi... Így az írásaidat, reakcióidat olvasgatva nekem úgy tűnik, hogy bár nem vagy az az igaz, tőről metszett, ostoba, incel, de a lekezelő és arrogáns stílusod arra enged következtetni, hogy a vélt vagy valós fizikai defektjeidet messze-messze nem kompenzálja a személyiséged. Sőt minden bűntudat nélkül, büszkén meg is vallod, hogy érzelmileg bántalmaztál egy nőt, szóval biztos nem. Ebből adódóan nincs honnan tudd, hogy mit ér egy jó személyiség...
A kétségbeesett, csúnya lányok nagy része meg olyan, mint a kétségbeesett csúnya fiúk nagy része: 'minden mindegy, csak legyen valaki' alapon összejönnek az első próbálkozóval, aztán amint azt a példából láthatjuk, jól meg is szívják...
Még mindig nem értitek, amit mondani szeretnék. Még mindig csak azt szajkózzátok, hogy ti 100-ból 0 nőnek tetszenétek.
A kérdés viszont továbbra is nyitott: tesztek érte bármit, hogy 100-ból akár 1 nőnek is tetszetek?
8 éves korom óta DJ szeretnék lenni, 22 éves korom óta minden követ megmozgatok azért, hogy ez létrejöjjön. Időt, pénzt, energiát fektetek bele, és úgy néz ki, 30 éves koromra sikerrel fogok járni.
Mit csináltam? Küzdöttem? Vagy inkább ültem az internet fölött, és írogattam gyakorira a sokadik kudarcom után, hogy miért nem jön össze?
SZedjétek már össze magatokat...
"Hányszor kell még elmondani, hogy az itt incelnek kikiáltott emberek egyszerűen rondák, de szinten felül akarnak maguknak. Ronda nőm nekem is lehetett volna már nem is egy..."
Akkor nem is vagy incel, csak válogatós.
Megint nem a kérdésre válaszoltál. Vajon miért...
58
Látod, ennyit értek... Belecsimpaszkodtok egyetlen nehezen védhető állításba, és azt aztán vég nélkül csócsáljátok, de még véletlenül sem reagáltok az elétek tárt másik ezer érvre. Nincs mit foglalkozni veletek...
Beszélgetünk. Tudod. Beszélgetünk. És ez az ígéretes DJ fiatalember állított valamit, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!