Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők társkeresési szisztémája szingli és incel hullámot indíthat el ami begyűrűzik pár éven/10 éven belül?
Egyszerűen átlagos férfi már nem kap nőt és incelnek van nézve , egy jóképűért meg verseng 100 nő és felváltva csalják vele egymást , miközben a 100 nő 100 másik férfival lehetne együtt de ők 1-re hajtanak és közben inkább egyedül vannak vagy maximum egy másik hasonló kaliberű gazdag férfinak/jókinézetűnek odaadják magukat néha
De ebből hatalmas gondok lehetnek ha a nők ebbe az irányba mennek tovább és az átlagos és normális férfiak nem kapnak esélyt a társkeresésben

#29 Jó, akkor tudd jobban, hogy mit érzek, és hogy mit tapasztaltam eddig életemben. Rossz hírem van: a pszeudotudományos alapokon nyugvó távdiagnózisod nem állja meg a helyét.
Ezt a vergődést pedig nyugodtan folytasd egyedül. Én nem fogom itt genderszakról is kivágott, menthetetlenül ostoba emberek tévedéseit újra és újra helyretenni.
További jó őrjöngést.
25F

Ez az egész incel sírás alaptalan. Egyetlen dolognak kell megfelelni! 180 cm magasnak kell lenni és vékony testalkatúnak! 60-75 kg! Ez diéta és sport segítséggel - évekig fenntartható. Simán elég a normal csajozashoz.
Aki 25-35 pluszosan is egyedül nyavajog még azok a ferfiak átlag alattiak ! 99% hogy túlsúllyal rendelkeznek.
Még is hogyan legyen valaki 180 cm magas ha nem születik olyan genetikával? Ilyen baromságot

Nem tudom, a külsőnél fontosabbnak tartok néhány tulajdonságot férfiakban, amikből nehéz leadni.
1. Nem dohányzom. Ez nálam elvi kérdés.
2. Nem vonzanak a sokkal idősebb férfiak. 10 évet már soknak érzek, így 25 évesen, mert most PhD-zom, még van hová fejlődnöm a felnőtt világban. Szerintem egy jóval idősebb férfi elvárásai már nagyon mások, vagy a másik véglet aki ennyi idősen is éretlen még. Egyik sem vonz.
3. Nem vagyok vallásos, de inni sem nagyon szoktam, sem semmi extrém dolgot csinálni. Van, amit kipróbálnék, mert egyedül nehéz kilépni a komfortzónából. De amikor azzal keres meg egy férfi, hogy legyek az ágyban domina... nem mindenki szereti ha a határait feszegetik.
4. Tisztelet, ne legyenek játszmák a kapcsolatban. Vannak emberek aki 10 perc beszélgetés után átváltanak erre és ez nem lesz jobb, tudom.
5. Hasonló értékrend. Nem a takarítási szokásokat értem ez alatt, hanem ennél mélyebb elvi kérdéseket.
6. Ne akarjon minden áron megváltoztatni. Barátságban tapasztaltam ilyet és nagyon nehéz volt, mert meg kellett vele értessem hogy mindent nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!