Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli férfiakat vagy nőket szivatják többet családi rendezvényeken?
Én csak a férfi oldalt ismerem és még viszonylag fiatal vagyok, de sokszor felmerül ez a kérdés általában olyan rokonok részéről, akik nem is ismernek mélyebben, de valamiért mindig szükségét érzik, hogy tanácsokat adjanak a témával kapcsolatban. Azt figyeltem meg, hogy a legtöbb embernek van a fejében egy ilyen általános forgatókönyv az életről, gyerekkorban azt kérdezik hova mész gimnáziumba, utána hova egyetemre, hol dolgozol, nősülsz-e meg, lesz már baba, mikor jön a második gyerek, mikor mész nyugdíjba és akkor ugyanez a következő generációval is.
Amúgy szerintem nem rosszindulatból teszik, de azt hiszik olyan könnyű ez és úgy műkődik, hogy kitalálom, hogy legyen bartánőm és akkor máról holnapra meg is lesz vagy egy fél éven belül meg kell legyen, mint egy vizsga, hogy addig nem tudsz tovább haladni, amíg nem teszed le. Az élet több síkon is halad előre és nem biztos, hogy mindig minden terület egyszerre olyan jó állapotban kell legyen. Ezt mondják, hogy "na most már ha van jó munkahelyed, akkor itt az idő, hogy hazahozz egy ügyes kislányt és legyen családod ", vagy hogy "nem kell félni tőlük, mert nem adják olyan nehezen magukat." :) Mondjuk aktív életet élek, szóval vannak körülöttem lányok is csak még nem alakult ki egyikkel sem semmi komoly. Nem tudom őket milyen kérdésekkel bombázzák, a rokonkságomban a lányok többségének egész hamar lett párja.
Teljesen normális dolog
Ugyanakkor a női oldalra én is kíváncsi lennék, még ha az elég ritka is hogy egy nő ezzel elkéssen.
Ezt nem nevezném szivatásnak, inkább kiváncsiskodás, hogy képbe kerüljenek, ismerjenek hogy épp mi a helyzet a másikkal.
Persze sosem értik hogy miért van az ember úgy ahogy, de a legpoénosabb mikor az a rokon kérdezte akinek mindkét fia hasonló helyzetben volt mint én.
Vissza is vágtam hogy kérdezze a fiait hogy miért nem olyan egyszerű a dolog. Egyből kuss lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!