Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legyőzni az egoizmust sikeres társkeresés céljából?
Mi számít felesleges háborgatásnak?
Nem tudom mióta vagy egyedül, de úgy érzem egy csónakban evezünk. A saját magadra szánt idő nem veszhet el, amikor egy új kapcsolat veszi kezdetét. A kapcsolat nem arról szól, hogy mától nincs te és én, hanem csak mi vagyunk. Akkor lesz egészséges a dolog, ha ugyanazt a szabadságot érzed, amit előtte. Ha viszont még nem állsz rá készen, akkor addig élvezd az egyedüllét adta ajándékot.
31/F
Szerintem minél idősebb valaki, annál nehezebben alkalmazkodik másokhoz.
Én ugyan párkapcsolatban élek, és már megszoktam a férjem hülyeségeit, de ha szétmennénk, szerintem egyedül maradnék, tuti nem bírnék újra megszokni valakit. Minél előbb elkezded, annál jobb, később csak rosszabb lesz.
Ha meg lesz gyereketek is, akkor felejtsd el, hogy lesz énidőd, akár egy percre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!