Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők társkeresési szisztémája szingli és incel hullámot indíthat el ami begyűrűzik pár éven/10 éven belül?
Egyszerűen átlagos férfi már nem kap nőt és incelnek van nézve , egy jóképűért meg verseng 100 nő és felváltva csalják vele egymást , miközben a 100 nő 100 másik férfival lehetne együtt de ők 1-re hajtanak és közben inkább egyedül vannak vagy maximum egy másik hasonló kaliberű gazdag férfinak/jókinézetűnek odaadják magukat néha
De ebből hatalmas gondok lehetnek ha a nők ebbe az irányba mennek tovább és az átlagos és normális férfiak nem kapnak esélyt a társkeresésben

19
Valóságtagadásban vannak, ezzel védik az egojukat..lásd, az első hozzászólásomra csak annyi jött hogy nő vagyok, és hazudok. Megcáfolni már nem cáfolták meg.
Inkább megyek is, mert csak felcseszik az agyvizemet.
Akit meg érint, annak további jó hisztikézést, én léptem.

#16 Jeremy Meeksnek jól sikerült az a fotója. Utána modelkedett is, megcsinálva, beállítva, profi fotón jól néz ki. Ez is ő. Tipikusan olyan alak akit ha meglátsz az utcán átmész a másik oldalra. Guglizz rá, láthatod az igazi arcát.

Én vagyok az aszexuális #20, és ha már múltkor is feszegettétek, akkor a kedvedért megmagyarázom:
Bizonyára tudod, hogy az aszexualitás az nem egy konstans állapot, hanem egy spektrum, skála. Ha vki aszex, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem érdekli a szex egyáltalán.
Esetemben ez a következőt jelenti:
1) Közel sem érdekel annyira a szex, mint egy átlagembert, alacsonyabb a libidóm.
2) Sosem fogok pl. párkapcsolaton kívül szexelni, mert számomra az érzelemmentes szex rossz időpazarlás.
Röviden ennyi. Hogy én ettől miért lennék teljesen kívülálló a párkapcsolati témában, azt végképp nem értem.
Örülök amúgy, hogy név nélkül is megismernek és jönnek utánam ahhoz képest, hogy vagy 3 hete írtam először ebbe a topikba. :D
25F voltam

Nekem linkelgethetsz, teljesen tisztában vagyok mindenféle szexualitással. A szex érdekelhet, de nem vonzódsz szexuálisan emberhez, ezt jelenti az aszexualitás. A libidód lehet toronymagas, de ember nem vonz, nem ember váltja ki a szexuális ingereket.
Ezért érthetetlen, hogy miért akarod, hogy alloszexuális emberek szexuálisan vonzónak tartsanak.
Ennyi leírásból demiszexuálisnak jobban beillesz.

#27 Hiányosak az ismereteid, a mellény pedig nagy, tipikus Dunning-Kruger eset. Ha demiszexuális lennék, az is az aszexualitás-spektrumon belül van még.
"People who identify as demisexual only feel sexual attraction after they've developed a close emotional relationship with someone. Demisexuality is under the umbrella of asexuality because demisexuals have lower-than-average sexual desires."
"Ezért érthetetlen, hogy miért akarod, hogy alloszexuális emberek szexuálisan vonzónak tartsanak."
Ez nem tudom, melyik hozzászólásomból derült ki, majd linkeld be, ha kevésbé leszel frusztrált.
25F

Ezek nem az ismereteim, hanem a tudásom, a tapasztalatom. Megint linkelgetsz, látszik, hogy fogalmad sincs az érzéseidről. Nem vagy aszex.
Az összes incel hozzászólásod erről szól. Aszex társkeresőt ajánlom figyelmedbe, bár ott rájönnél, hogy fogalomzavarban szenvedsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!