Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők társkeresési szisztémája szingli és incel hullámot indíthat el ami begyűrűzik pár éven/10 éven belül?
Egyszerűen átlagos férfi már nem kap nőt és incelnek van nézve , egy jóképűért meg verseng 100 nő és felváltva csalják vele egymást , miközben a 100 nő 100 másik férfival lehetne együtt de ők 1-re hajtanak és közben inkább egyedül vannak vagy maximum egy másik hasonló kaliberű gazdag férfinak/jókinézetűnek odaadják magukat néha
De ebből hatalmas gondok lehetnek ha a nők ebbe az irányba mennek tovább és az átlagos és normális férfiak nem kapnak esélyt a társkeresésben

Igazad van, erre viszont legtöbbször az a válasz, hogy "dolgozz magadon", "fejleszd magad" (tehát: legyél te is 10/10-es Chad), de elfelejtik, hogy a közösségi média és a Tinder óta a nők elvárásai folyamatosan nőnek, ennek az az eredménye, hogy lassan már az átlag feletti férfiak is érdektelenné válnak. Ha ilyen hierarchia alakul ki, akkor egyre több nő egyre kevesebb férfiért fog versenyezni, aminek az eredménye sok, esetleg kielégült, de hosszú távon mindenképpen boldogtalan nő, és még több boldogtalan, ráadásul emellett kielégületlen férfi.
Tehát összeomlás. A mai trendek alapján ez már elkerülhetetlen.
25F

Nem az átlagos "nem kap" nőt, hanem az átlag alatti. Így is rengeteg szemét pasasnak van nője akit verhet, megerőszakolhat és megölhet, igazán nem tudom ti mennyire lehettek visszataszítóak ha senki se jut. És ne gyertek azzal hogy azok csedek, mert nem rémlik hogy valaha láttam volna jó pasit a Kékfényben. Mind lepusztult, ócska alak.
Ha begyűrűzik valami "incelhullám", azt majd remélhetőleg kezelik az illetékesek.
Nem. Jár. Senkinek. Sem. Egy. Másik. Ember. Használatra. Ha nem vagytok vonzóak senkinek, így jártatok.

Azért nem tudom komolyan venni a nők alantas párválasztási szokásairól szóló rinyákat, mert a saját bőrömön tapasztaltam, hogy vannak férfiak, akiknek ez a jellemző retorikájuk, és az ilyen férfiaknak teljesen mindegy, hogy a környezetében lévő nők kikkel vannak együtt, mindenképp ezt fogják mondani.
Van egy számomra vonzó, helyes, de mellé teljesen introvertált, visszahúzódó, de végtelenül rendes párom, akibe még most, lassan 9 év után is szerelmes vagyok, és soha, az égvilágon semmi nem utalt arra, hogy csalna (az ellenkezőjére annál inkább), nem bunkó, nem prosztó, nem lapátállú, mégis volt olyan, hogy visszautasítás után véres szájjal vergődött pár szerencsétlen, hogy én is csak olyan vagyok, mint a "többi", hogy a kis hülye majomgyerek kell, pedig ő sokkal rendesebb és értékesebb (nem is ismerik a páromat, hülyéskedős fb kommentek, vagy kolléganőknek mesélt félreértelmezett foszlányok, meg KÉPEK alapján ítélkeztek, pl. hogy látszik a tekintetén, hogy egy kis beképzelt, irritáló sza.rdarab, csak nő vagyok és vak vagyok a valóságra, stb.). Holott valójában inkább vágnám le a lábam láncsfűrésszel, minthogy velük legyek, olyan undorító természerük van.
Szóval, aki ezt vallja, az ha akarja, akkor teljesen normális, szerelmes kapcsolatokra is ráhúzza úgyis.

Édesf@szom már megint incel sírás.
Átlagos férfiaknak átlagos barátnőjük van. Pont. Látom a baráti körömben, egyetemen, az utcán, teljesen hétköznapi arcoknak is van kapcsolatuk. Ezer és egy lehetőség van társat keresni, miért nem teszed?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!