Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők társkeresési szisztémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők társkeresési szisztémája szingli és incel hullámot indíthat el ami begyűrűzik pár éven/10 éven belül?

Figyelt kérdés

Egyszerűen átlagos férfi már nem kap nőt és incelnek van nézve , egy jóképűért meg verseng 100 nő és felváltva csalják vele egymást , miközben a 100 nő 100 másik férfival lehetne együtt de ők 1-re hajtanak és közben inkább egyedül vannak vagy maximum egy másik hasonló kaliberű gazdag férfinak/jókinézetűnek odaadják magukat néha

De ebből hatalmas gondok lehetnek ha a nők ebbe az irányba mennek tovább és az átlagos és normális férfiak nem kapnak esélyt a társkeresésben

2022. jún. 2. 18:46
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%

Most harmadszor írom le, remélem nem kell többször..

Én középsuliba jártam felnőtt képzésre (idén végeztem), és figyeltem hogy a lányok milyen fiúk kezét fogják, milyen fiúkat ölelgetnek, milyen fiúk ölében ülnek, vagy milyen fiúkkal csókolóznak. Hát, hót átlagos fiúk voltak..ezalatt kell érteni, nem az a nagyon magas, nem lapátállú, meg nem az az extrém kigyúrt. Azt meg nem hiszem, hogy mindegyik gazdag lett volna.

Jó, nyílván a magas, kigyúrt srácok is voltak nővel, de nem csak azok, hanem az átlagosak is.

Most el lehet könyvelni hazugnak, vagy megmagyarázni hogy a szememmel nem azt láttam amit, mert ez a kettő nagyon megy incel részről mikor olyasmit olvasnak ami nem illik a világképükbe...de leszarom.

Szóval, szerintem úgy általánosságban az incelek inkább átlag alattiak, mint átlagosak.

De, akinek más a tapasztalata, írja le, fejtse ki nyugodtan. Elolvasom szívesen..

23f

2022. jún. 2. 18:51
 2/36 anonim ***** válasza:
86%

"nem kap nőt"

Emberekről beszélünk, nem tárgyakról / árucikkekről, kezdjük ott.

2022. jún. 2. 18:51
 3/36 A kérdező kommentje:

Már a százalékod alapján látszik, hogy egy felpontozott nő vagy , amit leírtál az nem a valóság

2022. jún. 2. 18:54
 4/36 anonim ***** válasza:
91%

"egy jóképűért meg verseng 100 nő és felváltva csalják vele egymást"

Aha, ez tök életszerű.

2022. jún. 2. 18:55
 5/36 A kérdező kommentje:

Pedig pont azoknak a férfiaknak adjátok oda magatokat akik valóban csak egy darab húsként tekintenek rátok, de hát ha jól néz ki akkor mind1, hogy eldob következő nap

2022. jún. 2. 18:55
 6/36 anonim ***** válasza:
81%

3

Jó, intézd el ezzel..nem is vártam mást. Ti incelek úgyse vagytok képesek a vitára, csak a hisztire...

És írtam, leszarom ki mit gondol...csak, gondoltam leírom, de kár volt minden szó.. menthetetlenek vagytok.

2022. jún. 2. 18:58
 7/36 A kérdező kommentje:

Te nő vagy , miért adod ki magad férfinek egy hamis sztorival spékelve?

2022. jún. 2. 18:59
 8/36 anonim ***** válasza:
84%
#4 vagyok megint, közben újra elolvastam a hozzászólásomat (vagyis a kérdező hozzászólását), de konkrétan értelme sincs, mert azt állítja, hogy a nők EGYMÁST csalják a jóképű férfiakkal. Kis dózisban szórakoztató ez a gyk, de asszem mára elég volt az internetből 😂
 9/36 anonim ***** válasza:
24%

Ha van egy átlagos pasinak magabiztossága, már lehet csaja.

A nők, amíg fiatalok, kiszórakozzák magukat az alfahímekkel, majd amikor családot akarnak alapítani, fognak maguknak egy bétahímet.

Így megy ez, kérem szépen.

Ha visszafotott vagy, de van valamennyi önbizalomad, egy családra vágyó nő megtalálhat.

De ha csajozni akarsz, ahhoz alfának kell lenned.

10/36 anonim ***** válasza:
60%
Miért tagadod a valóságot?
2022. jún. 2. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!