Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magabiztosság és külső közötti összefüggést kutatja a tudomány?
Lehet totál hülyeség a megfigyelésem de nekem úgy tűnik a magabiztos viselkedés az elsősorban genetikai adottságok függvénye és nem tanult viselkedés.
Van erre irányuló kutatás?
Napiincel mai egyik álnaiv álkérdése.
Persze megint a tudományokban.
Mikor tiltják már ki végre?
Ráadásul felnöttként is sokat lehet változni (csak gondolj a hirtelen meggazdagodó emberre akiböl hirtelen nagykèpü lesz), de ha elsajátítasz ùj probléma megoldásokat (tehát lényegében tanulsz) az is növelheti a meagabiztosságot, meg ùgy kismillió dolog. Az a lényeg, hogy az ember tud változni, ha akar és van annyi önkritikája, hogy nem másokra hárítja a felelössèget, hanem észre veszi magában a hibákat és tesz ellenük.
Amúgy anno egy sci-fiben olvastam, de szerintem a legigazabb mondás (sajnos nem idézet, csak kb. ez volt a lényege):
Ha a képzeleted megegyezik a valósággal, akkor harmóniában vagy a környezettel (tehát magabiztos is vagy), ha a képzeleted nem fedi a valósàgot, na akkor jönnek mindenfèle gondok.
A magabiztosság fő ismérve a higgadtság. Mikor higgadt az ember? Akkor amikor minden eshetőségre fel van készülve. Hogyan lehet valaki mindenre felkészülve? Tapasztalattal vagy nagy hozzáértéssel.
Pl. ha te magabiztos akarsz lenni a randikon akkor menj el többszáz randira és meglátod, hogy a következőt akkora magabiztossággal fogod csinálni, hogy leveszed a nőt a lábáról. Ez természetesen működik minden téren.
Persze vannak olyanok is akik érdektelenségből magabiztosak de azok nem vonzóak mert nem vállalnak felelősséget a szavaikra/tetteikre. Úgy könnyü magabiztosan odaszólni valakinek amikor nem érdekel ha tévedsz. Ez szerintem magabiztosan lúzer. Még vannak akik csak blöffölnek, próbálják megjátszani. Azok könnyen lebuknak.
18
A PUA pasik többsége nem is sikeres a nőknél csupán csalók.
Még jóképű PUA-kat is elhajtják többnyire YT videók alapján. Tehát a PUA “technikák” még egy jóképű csávó esélyeit is lerontják mert sumákolásnak hat. A nők szociálisan nagyon érzékeny lények, nem vered a többségét át könnyen a nőknek. Jobb akkor inkább egy rosszfiú szerep de legyen igazi.
16
Pl. ha te magabiztos akarsz lenni a randikon akkor menj el többszáz randira és meglátod, hogy a következőt akkora magabiztossággal fogod csinálni, hogy leveszed a nőt a lábáról. Ez természetesen működik minden téren”
Ehhez elsősorban randik kellenének ahol gyakorolhatsz, ahol megszokhatod a nőkkel való kommunikációt. De randik híján hogyan gyakorolsz. Ez a gond ha nem nézel ki megfelelően, még randiig sem jutsz így szociálisan alulfejlett maradsz örökre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!