Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magabiztosság és külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magabiztosság és külső közötti összefüggést kutatja a tudomány?

Figyelt kérdés

Lehet totál hülyeség a megfigyelésem de nekem úgy tűnik a magabiztos viselkedés az elsősorban genetikai adottságok függvénye és nem tanult viselkedés.

Van erre irányuló kutatás?

2022. máj. 24. 13:11
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

39

De ha hazugságnak hat? Álnok félrevezetésnek? Mert nem ezt látom a saját szemeimmel. Csak azt látom bármit teszek ígyis-úgyis megyek a levesbe, nemtől független.

2022. máj. 25. 15:54
 42/53 A kérdező kommentje:

“Ha jól viselkedsz, akkor az emberek kedvelni fognak, és sok szinttel magasabbnak fágnak látni, mint első alkalommal.“

Soha nem viselkedtem rosszul. Senkinek nem ártottam. Az a baj nem ismersz csak ítélkezel te is.

2022. máj. 25. 15:54
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem viselkedtem rosszul. Senkinek nem ártottam."

Dehogynem. Ha kiidegelsz valakit az állandó önsajnáltatással, kifogáskereséssel, stb, az is ártás. Konkrétan most is ezt teszed.

2022. máj. 25. 15:56
 44/53 A kérdező kommentje:

40

“ahelyett, hogy felfognád hogy veled van a baj,“

Hogy konkrétan mi a baj ezt próbálom kideríteni pszichológussal, mert eddig senki nem mondta meg. Hátha egyszer kiderül.

2022. máj. 25. 15:56
 45/53 anonim ***** válasza:

Ezt félreértetted.

Akkor így lehetne írni: "ha CÉLSZERŰEN viselkedsz"...

Még egy tanács: ne legyél ennyire negatív, az visszaüthet.

Ha valaki szól hozzád, először azt nézd, hogy mi jó lehet benne.

2022. máj. 25. 15:57
 46/53 A kérdező kommentje:

45

“Ha valaki szól hozzád, először azt nézd, hogy mi jó lehet benne.“

De ez eddig tökéletes recept volt a pofáraesésnek. Meg kell védenem magam!

2022. máj. 25. 15:58
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez is benne van.

De azt nem lehet, hogy CSAK véded magad, akkor nem lesz életed!

A másik, hogy a folyamatos nyígásoddal iszonyúan magadra tudod haragítani az embereket, ez nem zavar?

Akkor minek véded magad, ha közben 8 világító, hangos, szagos és előmelegített céltáblát is kitűzöl magadra, hogy lehetőleg minden fajta lövedék célba találjon?

2022. máj. 25. 16:02
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

"De ez eddig tökéletes recept volt a pofáraesésnek. Meg kell védenem magam!"

Most ez olyan, mintha halálosan be lennél tojva az autóbalesetektől, így hogy megvédd magad, még egy autó közelébe se mersz menni, de közben meg egyre azon hisztiznél hogy te miért nem vezethetsz autót. Komolyan nem érted, hol a probléma? Hogy az csak a te fejedben létezik, hogy csak ott lehet megoldani?

2022. máj. 25. 16:04
 49/53 A kérdező kommentje:

48

A probléma a lét és valóság illetve emberi természet.

Most úgy teszel mint a Föld összes szenvedéséért a történelem során nem az emberi természet lett volna a felelős.

2022. máj. 25. 16:14
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a kérdezővel, hogy nem csak a nőkkel és a férfiakkal van problémája.

Konkrétan az lehet, hogy a természetével sikerült elérnie, hogy menekülnek tőle az emberek, a kutya nem szól hozzá.

Emiatt aztán szeretethiánya lesz, és képes BÁRMIT megtenni, hogy valakivel valamiféle beszélgetésbe kerüljön.

Idáig is ezt csinálta.

Egy fészkes fenét akar ő bármit is megoldani!

Legalábbis semmi olyat, amit itt - vagy az előző 50 kérdésében - leírt volna.

Ő azt akarja, hogy FOLYAMATOSAN szóval tartsák.

Ez a célja.

Megkérdezhetem, hogy mi a munkád?

2022. máj. 25. 16:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!