Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy érezzem jól magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érezzem jól magamat csúnya arccal?

Figyelt kérdés

29/N vagyok.

Egyedülálló. Sajnos, a mai szépségideálhoz mérten, csúnya arccal áldott meg a sors. Egyáltalán nem szimmetrikus, és nem szép. Nem kell küldj képet válasz, mert nem fogok. Egész életem során alig kaptam dicséretet, illetve több beszólást kaptam utcán is, hogy csúnya vagyok. A pasik sem néznek meg nagyon, az arcom tényleg nem szép.

Én próbálok szemezni, de nem veszik fel a szemkontaktust.

Ezt kezdem elfogadni, viszont a problémám a következő: rengeteg eseményre járok, bulikba, felolvasóestekre, stb, és oda igyekszem kicsípni magamat amennyire lehet (szép haj, szép smink, szép ruha, stb), viszont így is kb csak átlag alatti vagyok, és sehol nem kapok bókokat, dicséretet. Minden barátnőmet elviszik a buliban, már kb. az első 5 percben, én meg egyedül táncolok. :D

A legrészegebb emberek jönnek oda hozzám. És ez nagyon rosszul érint.

Igyekszem jól érezni magamat, de annyira nőietlennek, csúnyának érzem magamat. Oké, írhatjátok, hogy tuti nem vagyok az, de igen, az vagyok. Vannak kevésbé vonzó emberek, én sajnos ebbe a kategóriába esek.

Ha az átlagos, vagy szép arcú barátnőm smink nélkül, zsíros hajjal megy ki utcára, többen megnézik akkor is, mint engem teljes sminkben, kicsípve.

Szóval amikor én kihozom magamból a "maxot", akkor is átlag alatti maradok. Többnyire megbírkózom ezzel a hétköznapokban, de mostanában egyre többször jön rám, hogy hiányzik a dicséret, vagy hogy valakinek én legyek a nő. Vagy nem is valakinek, egyáltalán az, hogy nőnek érezhessem magamat.

Volt már kapcsolatom, de mindkettőben megcsaltak, és hangoztatták, hogy nem vagyok szexi, az arcom férfias. Azt mondták, azért voltak velem, mert nagyon rendes és kedves vagyok és ilyen lányt nem találnak személyiségileg.

De a külsőm nem jött be nekik.

És mostanában csúnyább pasiknál próbálkozom, és tök jól "alakul", de aztán látom, hogy ők sem ölnek energiát a velem való ismerkedésbe, ha nem keresem őket, ők sem engem.

2022. máj. 19. 15:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
12%

Amúgy ki az aki józanul szokott bulizni?

Legfeljebb annak van értelme akinek haza kell vinnie a többieket. De én így be sem vállalnék bulit, elég hülyén érzi magát ott az ember színjózanul

2022. máj. 19. 19:50
 32/34 anonim ***** válasza:
3%

szia szívesen megismernélek. átlag alatti pasi vagyok mackós alkat.

ha megtetszel azt őszintén megmondom azt is ha nem.

Ugyan ezt várom el velem kapcsolatban.

ha gondolod írj.

2022. máj. 20. 18:53
 33/34 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon érdekel a kérdés mert a korod és a helyzeted is klappol az enyémmel.

Rajtam az segít ha elfoglalom magam mással de általában max 2 hónapig bírom sírás nélkül.

Hosszútávon nem segít semmi, valaki mindig indirekt vagy szándékosan én a képembe vágja hogy egyedül fogok megdögleni (illetve valami ezzel azonos jelentésű dolgot) vagy valamilyen passzív cselekedettel demonstrálja a tényt.

Mivel pokolian széles az arccsontom és a fogaim is kuszák ezért így jártam.

Voltam nőies, voltam vékony, most felvettem azt a maximális testsúlyt amivel ellennék sokáig (relatíve kevés egészségügyi kockázattal) de nagyobb mellel sem kellek senkinek.

Egyedül az öngyilkosságot tartom megváltásnak de nem fogom megtenni a családom miatt, úgyhogy ha lesz pénzem beszabályoztatom a fogaimat - de ahhoz se fűzök sok reményt.

Nagyon hiányzik az hogy valakivel kölcsönösen szeressük egymást de sose leszek ilyen helyzetben, az eddigi hasonló kérdések válaszai se adtak megoldást vagy enyhülést. Talán az erős nyugtató még segíthet de azt nem próbáltam.

2022. máj. 23. 01:40
 34/34 Noren1989 ***** válasza:
84%
Marad a tudatmódosítàs.
2022. máj. 23. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!