Mit tudok csinálni hogy ne legyek ennyire csunya felkotott hajjal, vagy h ne erezzem magam csunyanak ugy?
Először is, konditerem az nem divatbemutató, ne érezd rosszul magad emiatt. Oda "szenvedni" és izzadni mennek az emberek, senkit nem érdekel mi van rajtad, vagy hogy hordod a hajad.
Másodszor, semmit nem tudsz csinálni vele. Lehet nem is vagy csúnya, csak te látod annak, nem kell ennyit foglalkoznod ezzel. Ha olyan helyre/eseményre mész, akkor úgyis úgy fogsz felöltözni, elkészülni, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Próbálj meg frizurákat a felkötésben.. Két oldali copf, copf a fejed tetején, fonás, esetleg frufru (ha van, akkor anélküli). Lehet variálni azért szépen.
Egyébként diákkoromban én sem kötöttem fel a hajam évekig, még tesin sem, inkább vállaltam érte a szaktanárit, mert azt hittem, csúnya vagyok úgy. Mára már 1. nem is vagyok csúnya 2. amúgy sem érdekel, mit gondolnak, nem egy felkötött hajtól leszek más :D
Szóval próbálj meg te sem foglalkozni vele, mások nem fognak csúnyának látni tőle, és egy konditeremben sem azt fogják figyelni
Vegyél hajhálót.
Konditermet ne keverd össze a szépségversennyel.
Gondolj arra és mindig tartsd észben, hogy a legszebb nőt is únja valaki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!