Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen olcsó női parfümöket...

Milyen olcsó női parfümöket szeretsz?

Figyelt kérdés

Most tekintsünk el a tartósság erejétől (bár vannak amiknek meglepően jó tartósságuk van), csak magára az illatra vonatkozóan kérdezem.

Az ár maximum 15 ezer Ft/100 ml.

tegnap 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok avonos parfümöm van, tizenéves darabok is, az illatuk olyan erős, mint mikor megvettem. 5 ezer alatt volt mind. Az edt sosem lesz olyan tartós, mint a parfüm, de abból is van pár darabom, szintén avonos.
ma 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Britney: Fantasy

Charlie Blue parfüm

ma 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Playboy Play it Rock
ma 09:24
 4/6 Metionin ***** válasza:
Jeanne Arthes-Cobra. Egy az egyben a vintage Poison. De nagy kedvencem a Zarás Supreme vanilla és Ebony wood és a Lattafa Raghba/Raghba wood intense is.
ma 09:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Mindenki említett eddig olyat, amit én is nagyon szeretek. :)

Sok évig egy Avonos parfümöt viseltem, Luck a neve. Imádtam, de valahogy ennyi év után meguntam, jelenleg is keresem az utódját. :)

Britney több parfümjét is kipróbáltam, nagyon kellemes illatuk van és szerintem nagyon jó a tartósságuk is. A fehér színű tetszett a legjobban.

Playboy illatom is volt az Avonos Luck előtt, nem emlékszem már a nevére de nagyon szerettem. :)

Jeanne Arthes parfümök nagyon jók, az áruk pedig már szinte vicc. A Cobrát kerestem de nem találtam már sehol, megszűnt?

A Zara illatokkal most ismerkedem, eddig mind bejött és tartósak is.

Jelenleg én is Lattafa parfümöt hordok, na az is olyan hogy reggel fújok egyet-egyet a két csuklómra és este még mindig érezni.

Köszönöm az eddigi válaszokat, nyugodtan jöhetnek még. :)

ma 14:07
 6/6 Metionin ***** válasza:
Én tavaly vettem a legutóbbi üveg Cobrát az akciosillat nevű oldalról, még van benne bőven de remélem nem szűnt meg. Már egy ilyen Poison utánzattal így jártam régebben és azóta csak a Cobra van, ami a vintage illatot hozza :(
ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!