Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Felsorolnátok nekem a legolcsó...

Felsorolnátok nekem a legolcsóbb EDP parfümöket?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy jó tartósat, de fontos az ár, nem szívesen löknék ki 30 mlért 20 ezret. Szétnéztem müllerben, de valahol itt kezdődnek az árak. Tud valaki valami jobb ajánlatot esetleg?

2020. febr. 23. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Neveket nem tudok, de a Rossmannban múltkor 1300-4000 Ft között láttam edp-ket.
2020. febr. 24. 06:50
 2/4 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
50%

Az EDP koncentrációjú illatok sajnos nem olcsók, de 30 ml-esekből van bőven 20 ezer alatt a minőségibb márkákból is, főleg ha akciós. Nézz körül a Douglas-ban, DM-ben, Müllerben, Notinoban, Rossmannban. Itt van pár nagyobb név, akikből találtam neten bőven 20 ezer alatt:

Ariana Grande

Armani

Azzaro

Cartier

Dior

Givenchy

Gucci

Guerlain

Hermes

Jil Sander

Karl Lagerfeld

Lancome

Marc Jacobs

Narciso Rodriguez

Salvatore Ferragamo

Yves Rocher

Yves Saint-Laurent

Zadig & Voltaire

...stb.

2020. febr. 24. 07:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Müllerben is vannak olcsóbbak, 5-6ezerért, az alsóbb polcokon nézelődj. Illetve a kommerszebb drogériák kínálatát nézd meg, DM, Rossmann.

Én személy szerint az Oriflame-ből használok parfümöt, tartósak és olcsók, 50 ml-esek 3-6ezerért, akcióktól függően. Lassan 10 éve ezeket használom, és még mindig jók.

2020. febr. 24. 07:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Volt a Rossmannban karácsony körül leárazás és találtam egy Karl Lagerfeld parfümöt 5 ezerért, annyira jó illata volt, azóta azt hajkurászom. Nem értem miért nem vettem akkor meg.

Menj be, nézz körül, lehet találni jókat jó áron.

2020. febr. 24. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!