Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudtok ilyen női parfümöket...

Tudtok ilyen női parfümöket ajánlani?

Figyelt kérdés

Vannak olyan parfümök (más nőkön érzek iéyet néha, de elég ritkán), ami nem tolakodó, viszont ennek ellenére az illető távozása után is még sokáig betölti a szobát, teret. Ha valamihez a nő hozzányúl, mondjuk, ír egy lapra, azon is erősen rajta marad az illata. De mint mondtam, nem azért, mert egy litert locsolt magára. Ezek a parfümök virágos vagy púderes hatásúak szoktak lenni. Ez jó is, ezeket én is szeretem. Tulajdonképpen a citrusos, fás illatok kivételével ajánlhattok ilyen tartós illatokat.

Most a Good girl-ből vettem kis kimért üvegest (próbának). Tetszik nagyon, de nem az a hatású, tartósságú, amit írtam fentebb, hogy keresek. Black opium szintén csődöt mondott. Avon Rare parfümök már közelitenek, vagy olyasmi illat kellene, kifinomultabb, tartósabb formában. Vagy tetszik most a 4711 rózsaszín változata, a Vanderbiltet is szeretem.

Tehát kb ezekhez hasonlókat tudnátok mondani, ami nagyon tartós és más is érezné rajtam?

2020. jan. 25. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Marc Jacobs Dot és Decadence. A másodikból mindig van itthon nekem. Annyira tartós, ünnepi, különleges, hogy hozzányúlni is alig merek.
2020. jan. 25. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Burberry body-Pont tegnap próbáltam. délelőtt fújtam a karomra egy 5milisből egy fújást, és még este is érződött. Nem közelről szaglászva, hanem simán, ahogy teszek-veszek. Tiszta, krémes illatú, számomra mintha testápolóval kentem volna be magam. Nőies, szexi.

CK reveal-elképesztően tartós ez is, nőies, de ez nem púderes, tisztaságillatú. Csinos, nőies.

Burberry brit rhythm-Ezt úgy mindenen szoktam érezni amihez hozzányúlok, a zsepkendőn, befújom magam, később visszamegyek a fürdőbe, még mindig ott az illat.Tiszta illat, néha mosószeres, néha virágos beütéssel vagy épp enyhe citrusos beütéssel. Ettől ne ijedj meg, nem a megszokott citrusos, meg virágos, teljesen enyhe, kifinomult. Az üvegbe ne szagolj bele :D kifújás után várj, hogy az igazi arcát mutathassa, és csak keveset fújj.Ruhán mosásig, bőrön fürdés után is érződik. Tipikus az az illat, mikor érzed, hogy nagyon kellemes illat van, de nem feltétlen parfümre gondolsz.

2020. febr. 4. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ha Chloe by Chloe-t fújok, a barátnőim mindig megjegyzik, hogy “már tudtuk, hogy itt vagy, mert éreztük a parfümödet”. Ez egy virágos-púderes illat, nagy kedvencem.
2020. febr. 5. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Chloe by Chloe, Dior Pure Poison, Shiseido Zen, Michael Korsnak az original EDPje (nincs kulon tipus neve), Parfums de Marly - Delina es Delina Exclusif, Chanel Coco Mademoiselle.
2020. febr. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!